Subliminal mesaj zenginliği?!

sesxsualls34

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
cünkü dspık bir nesil yerleştimek istiyolar avrupada bunu başardılar turkiyede henuz daha basarmıs degiller.[DOUBLEPOST=1434027126,1434027061][/DOUBLEPOST]
o penisin bradd pitte ait oldugu soyleniyor angelina yengede demis aynen bu benimkinin ki
senın fotografındada subliminal mesaj var arkadaşlar abdullah illimunatinin minecraft kolu olabilir

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışmayında subliminalleri bulanpm atsın :( 15 kez izledim videoyu kafam ağrıyor :S

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
beyler bilmiyor olabilirsiniz ama ben baş kuruculardanım xd isterseniz torpille aldırabilirim sizi

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bovşerin şu malı subliminal mesajları atın bana :D[DOUBLEPOST=1434028468,1434028371][/DOUBLEPOST]
2:37 Bence burada müslümanlığa bir mesaj var gibi duruyor ama neyse...
Evet haklısın :(
O değil de ota boka "ilüminati" diyen üyeler gelmemiş be, hayret. :p
Eminsmisin burada birçok var.
tam 55. saniyeyi 0.25 de oynat 54 de oynat kısa kısa durdur penis resmi geliyor.
Bulamadım :S
üşenmessem bulurum da napcan?
Ne gibi subliminal mesajlar aldım merak ediyorum :( Lütfen bul[DOUBLEPOST=1434029047][/DOUBLEPOST]Cevap bekliyorum beyler*

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu an fotoğrafını bulamadım (Bulsaydım da yüklemeyi bilmiyorum.) ama Johnny Bravo çizgi filminin bir bölümünde pencerenin dışında ikiz kuleler varmış ve yıkılıyorlarmış o pencerenin üstünde de "Coming Soon..." yazıyormuş ve bu bölüm daha ikiz kuleler yıkılmadan önce yayınlanmış diye gördüm ben bir yerde.