V
VerectusGC
Ziyaretçi
Dostum Sen Bildigin Destan Yazmışsın.sesli güldüm! Ve saat 4:12 . Babam oruç olduğu için uyumak istiyor . Gülme sesimi duyunca "sus" dedi . Ama ben kendimi tutamadım . Sonra bu adam geldi ve. "ağağağğağağa" diye güldü . bende gulyabani zannettim kafasına oklavayı geçirdim . Adam beyin kanaması geçirdi . Polis beni birini ağır yaralamaktan karakola götürdü . Sonra King Kong camı eliyle kırdı ve komiseri kaçırdı . Binaya çıktı . Ve sonra Gülen adam yine geldi . "Ağağağğağağağağ" dedi . King Kong sinirlendi ve adamı duvara sümük gibi yapıştırdı . Sonra amerikan ordusu uçaklarla King Kong a daldı . King Kong yere düştü komiser kaçtı . O anda araya gumballdaki "kenıt" geldi . King Kong a "Sen kime artisleniyon " dedi . Sonra ikisi kapıştı. Kavga 2 gün sürdü sonra . "._." reyiz geldi ve dediki "I like Trains" dedi
Sonra tahmin edeceğiniz gibi ikiside yok oldu . Komiser bunlara neden olduğum için mahkemeye çıkacağımı söyledi . Hakim müebbet verdi . şu an gizlice getirdiğim telden yazıyorum . Mutlumusun peki ?