"Maykraft pakıt ediyşın hangır geyms bölüm bir" çeken babasının zor işlerde çalışıp zar zor aldığı tabletle (böyle babanın önünde diz çökerim) ev boşken video çekmeye çalışıp babasını utandıracak şekilde videoda küfretmeyi çok iyi beceren bir kitle var ne zeka oyunu ?
Sadece tarımdan para kazanmak ciddiyim insana zevk vermez. Meslekler olmalı (/jobs tan falan bahsetmiyorum.). Örneğin youtuber. Youtuberliğin kategorisi olmalı. Gamer, vlogger, challenger, vsvs. Bu kategorilere göre yapman gereken başarımlar olmalı. Örneğin vloggerliği seçtin diyelim. Başlangıçta 5 megapiksel kamera ile başlarsın videolarına. Vlogu sonlandırmak için atıyorum 1000 blok mesafe yürümen lazım. Youtuber görevinde otomatik bir sistem olur. Attığın videonun kalitesine göre ve video atma düzenine göre videolar daha fazla izlenir, like gelir, abone kazandırır. Bu forumun en iyi java pluginerlerinden bile böyle sözler duymadım bu zamana kadar anlatabiliyormuyum? Şu an java eğitimi görüyorum. Bitirir bitirmez ve birkaç pratik plugininden sonra böyle büyük projelere adım atacağım