Sunucu Açacaklara Önerim ,

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açma işini hobi için yapmıyorsan hiç bulaşma dostum. 1 yılda 1700 TL harcadım sunucum için, kazancım bunun dörtte biri ya oldu ya olmadı. Para için açılan sunucular zaten 3-4 aya kalmaz kapanıyor.

Sunucu açmak pahalılaşsa diyorum ama işi bilip bütçesi olmayanlara yaramayacak. Bence yaş sınırı yada bilgi gereksinimi kısıtlaması gelmeli hostinglere. Hostinglerde gelen paraya bakıyor bu yanlış bir davranış açıkçası. Global sunucu açmak ta sunucu içeriğini İngilizce yapıp yabancı forumlara reklam vermekten ibaret değil.
Kardeşim Bu İşten Para Kazanmak İçin Yapmak Saçma Zaten Ordakini Şaka Manasında Söyledim Ama Serverında Kendini Döndürebilmesi Gerek Bence Ekonomik Olarak

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu İşten Para Kazanmak İçin Yapmak Saçma Zaten Ordakini Şaka Manasında Söyledim Ama Serverında Kendini Döndürebilmesi Gerek Bence Ekonomik Olarak
Misal 100 TL'ye sunucu aldıysan aylık 100 TL ödeyebilme durumuna sahip olman gerekir bütçesi olmayanın bulaşmasını pek uygun görmüyorum. Ben de bu işe 30 TL ile başladım VIP'ler olsun opsiyon alan olsun büyüdü de büyüdü. Çoğu sunucu böyle. Sermayeyi katlamak başarının simgesidir.