Sunucu Açıcam Crack mi Olsun Premium mu ?

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yakın zamanda Allah'ın izniyle bir sunucu açacağım. Sağolsun @BraveHero Yardımcı oluyor her ne kadar paraylada olsa :D
faction sunucu olucak ama sıradan değil yeni önemli bir kaç özellik getirildi. Sunucu işi bitince yakın zamanda sizlere tanıtacağım yeni bir konu ile onun haricinde sunucunun pluginlerine çok uğraşıldı haritasıda güzel profesyonel değil ama sağolsun @BraveHero amca onu ucuza yaptı :lol: Sürekli ilgilenilen yeni nesil özel skriptli bir sunucu olucak. Değişik değişik eventler olucak. Her neyse fazla uzattım lafı sunucu premium mu olmalı crack mı ?

Not: Yanlışlıkla anket yapmayı unuttum düzenleden yapılmıyo link vericem o yüzden :D
http://www.strawpoll.me/10602512

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YA CRACK Serverler zor oyuncu cekiyor premium cekecegine sanmam

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Crack olursa bazı kalitesiz ya da hileli oyunculara açık ol.
Kaliteli oyuncular istiyorsan Premium yap ancak çok fazla online çekeceğini sanmıyorum premiumken.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben sana crackli açmanı öneririm malesef türkiyenin %85 i crackli oynuyor minecraftı eger cracli açarsan tutacağını düşünüyorum forumda bile premium swler için ayrı biyer var bi cracli serverların yerindeki mesaj sayısına bak bide premium serverların yerindeki ona göre sen karar ver

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten kaliteli bir sunucu istiyorsan sana şiddetle premiumu öneririm he fakat aylık parasını çıkarsın kendi kendine yetsin günlük 25 30 kişi çeksin diyorsan crack öneririm

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes söylemiş zaten söylenmesi gerektiğini fakat bende bir katkıda bulunayım.
Tabii ki herkes gibi benimde sana en çok önerdiğim şey Premium server olur. Fakat Orjinal, Düzgün ve Kaliteli yerlerde reklamlar yapmalısınki zorlarsan 20 den fazla premium kişi toplayabilirsin sunucuna. Ama onun için biraz cesaret ve inanç gerekiyor.
Crackli serverların halini biliyorsun zaten söylemeye gerek yok. Eğlence sıfır. Lapis kazıyosun P bilmemne kaç dizip adamları eziyosn vip alıp p2w ne çeviriyosun oyunu herkesten üstün oluyosun vs vs o konulara giriyor fakat iyi bir reklam yaparsan kalitesi üst düzey olursa 60 70 kişiye kadar sunucunu çıkarabilirsin buda senin sunucunun aylık gelirine yeter, artar bile.
______
Yine senin kararın ama ben premium serverı öneriyorum.
Crackli server açmanı önermiyorum. Sunucunun aylık geliri bakımından iyi para kazanırsın öderrsin yetiştirirsin fakat ben yinede önermiyorum.
_

İlkutayhands

Marangoz
En iyi cevaplar
0
crack aç bence çünkü premiuma çok kişi gelceğini sanmıyorum

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crack li açarsan gelen oyuncular daha çok olur fakat hile ye de dur diyemessin adamı banlarsın baska hesapla geri gelir fakat Premium açarsan az ama öz oyuncular gelir yani sana kalmış bir şey ben parama bakarım diyorsan Crack li aç :)

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Bu konuya mesaj yazanların çoğuna bakıyorum, yok neymiş efendim "Türkiye'nin 85%'i crack"miş, "Premium olursa oyuncu çekmesi daha zor"muş, "Premium olursa kaliteli oyuncu olur"muş. Beyler kendinize gelin. Türkiye'nin çoğunluğu Minecraft'ı orjinal olarak oynuyor. Ayrıca mantıken düşündüğümüzde oyuncular premiuma para verebiliyorlarsa neden VIP almasınlar ? Hemde siz oyuncunun kalitesini verdiği paraya göre mi belirliyorsunuz ? Ayıp ya, cidden ayıp. Küçük çaplı olan Premium sunuculara bakın bir bakalım. Kendine özgün ve reklamı iyi olan sunucu her türlü kazanır.

Bence sunucuyu Premium olarak açıp bir youtubere reklam verdir. Eğer ki reklamını sağlam yapamayacağını düşünüyorsan crack yap.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuya mesaj yazanların çoğuna bakıyorum, yok neymiş efendim "Türkiye'nin 85%'i crack"miş, "Premium olursa oyuncu çekmesi daha zor"muş, "Premium olursa kaliteli oyuncu olur"muş. Beyler kendinize gelin. Türkiye'nin çoğunluğu Minecraft'ı orjinal olarak oynuyor. Ayrıca mantıken düşündüğümüzde oyuncular premiuma para verebiliyorlarsa neden VIP almasınlar ? Hemde siz oyuncunun kalitesini verdiği paraya göre mi belirliyorsunuz ? Ayıp ya, cidden ayıp. Küçük çaplı olan Premium sunuculara bakın bir bakalım. Kendine özgün ve reklamı iyi olan sunucu her türlü kazanır.

Bence sunucuyu Premium olarak açıp bir youtubere reklam verdir. Eğer ki reklamını sağlam yapamayacağını düşünüyorsan crack yap.
Şöyle bir şey var ben kaçtane sunucuda adminlik yaptım crackli sunucuda 150 ye yakın çocuk gördüm 15 yaşından küçük hepside crackli oynuyordu bizim burda demek istediğimiz crackli yaparsan daha cok oyuncu kazanırsın. "Yok Türkiye fakir çocuklar vb" şeyler demek istemedik farkındaysan. Ayrıca Crackli sunucuda adminken yaklasık 30 - 35 adet vip sattım premium olmayan hesaplara -_- çocuklara şu soruyu sordum "premium neden almadın" çocuğun verdiği cevap "istediğim skini bulup o isime giriyorum" oldu bu zihniyetli birine vip satmış insanım ben aşağılamak deil amacımız fakat yanlış anlamışsın.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Siteden kayıt yap. Süper bir antihile koy. Sadece 1 jenerasyon destekle. 1.7-1.8 sunucu açarsan bugdan geçilmez. Hileyi engelleyemezsin.

ilayda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siteden kayıt yap. Süper bir antihile koy. Sadece 1 jenerasyon destekle. 1.7-1.8 sunucu açarsan bugdan geçilmez. Hileyi engelleyemezsin.
Arkadaş çok güzel söyledi valla siteden kayıtlı bir sunucu her zaman kaliteli gözükür :)