Sunucu Açıcam Crack mi Olsun Premium mu ?

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey var ben kaçtane sunucuda adminlik yaptım crackli sunucuda 150 ye yakın çocuk gördüm 15 yaşından küçük hepside crackli oynuyordu bizim burda demek istediğimiz crackli yaparsan daha cok oyuncu kazanırsın. "Yok Türkiye fakir çocuklar vb" şeyler demek istemedik farkındaysan. Ayrıca Crackli sunucuda adminken yaklasık 30 - 35 adet vip sattım premium olmayan hesaplara -_- çocuklara şu soruyu sordum "premium neden almadın" çocuğun verdiği cevap "istediğim skini bulup o isime giriyorum" oldu bu zihniyetli birine vip satmış insanım ben aşağılamak deil amacımız fakat yanlış anlamışsın.
Hala aynı şeyleri tekrarlıyorsun. TÜRKİYE'NİN ÇOĞUNLUĞU PREMIUM HESAP SAHIBI diyorum, anlamıyor musun ? Adminlik yaptığın sunucuların lapisli fekşından başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Ve de premium üyelik sahiplerinin hepsi de 18+ değil. Nasıl bir kafayla yazdın şu yazıyı hala anlamadım.

"Hort" un açılımını yapabilirmisin acaba ?
Hortun bir açılımı yoktur, ölü konuları cevaplamak anlamına gelir ancak zaten konu ölü değil. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
Not: Yazı rengini değiştirmelisin, çok göz yoruyor.

Jeregu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Para kazanamak istiyorsan Premium yapabilirsin. Gerçekten kazancın fazla olucaktır. 3 kişiden 2 si vip alabilir.