AkasyaCraft
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1.8.x sunucumda ben oyunda iken başkası aynı isimle oyuna giriyor şifre sormuyor lütfen engellememe yardımcı olur musnuzSanırsam Spigot 1.7.10 1.7.x 1.8.x yükleyince geçirdu.
IŞİD (Irak Şam İslam Devleti)isid ne ya balon koruması yapmadınmı ? var konusu cünkü
NocheatPluss o acıkları engellıyor.Arkadaşın Verdigi Craftbukkiti indirdim kurdum Fakat bukkit: op açıkları falan yazmış bi arkadaş onlar olurmu sizce!
NocheatPluss var? Korumazmı O?
NOT: Bu arada konuyu Baya bi horlattım Kusura Bakmayın :/
Yav Napacam bu balon şeyini Bunu Çıkartanın Allah Belasını Versin Ne Diyeyim YaNcp bukkit op gibi komutları engellemez. Ayrıca arkadaşın verdiği 1.7 ve 1.8 ise yine clientten balonlarlar benim çok başıma geldi. Bukkit op komutunu essentialstan engelleyebilirsin.
AArkadaşın dedigi craftbukkiti indirdim şu an için hiç br sorun yok?1.7.2 kullan ya da özel olarak craftbukkit yaptır ...
Tablist Beyaz fakat ona özel plugin var w ve client işi ne oluor öle?Tab list beyaz ise başka açıklar oluşturur :/ İlla kullanıcam derseniz kullanın kullanıcılar benim serverimde client ile op yapmıştı ve sv 3 hafta gg oldu...
@LegendWH o sürümde kendine op verebiliyor meselaTablist Beyaz fakat ona özel plugin var w ve client işi ne oluor öle?