Yardım Sunucu için yeterli ram ve işlemci

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Timings linki ve log dosyası atar isen inceleyebilirim. Belli bir plugin lag yapıyordur muhtemelen.
Timings başlattım (16:10)

Clearlag.jar - lagı çözmekten çok daha da fazla lag yapar, 1.14.4 kullanıyorsun zaten
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kullanırsan
lag olmaz

EssentialsXGeoIP-2.17.0.0.jar - ne işe yaradığını tam hatırlamıyorum ama gereksiz diye biliyorum

EssentialsXProtect-2.17.0.0.jar - GriefPrevention var zaten, WorldGuard'da vardır muhtemelen

TAB v2.4.13.jar - sorunlu diye biliyorum alternatif bir eklentiye bak, paper'ın issue
trackerında görmüştüm birçok kişide sorun çıkartıyor 1.14'de

UnioAntiCrashTR.jar - 1.8.9'da client side olarak çözülmüştü bu crash olayı, eğer 1.8'den girişe
izin veriyorsan kalabilir onun dışında silebilirsin crash alırsan tekrar yüklersin

Ekran görüntüsündeki eklentiler tüm eklentiler mi bilmiyorum sığmadıysa /pl ile at.
ClearLag olayı için AntiLag diye bir plugin önerdiler. Onu kaldırayım mı?

TAB v2.4.13.jar için önerebileceğiniz bir plugin var mı?

Ekran görüntüsündeki pluginlerden başka plugin yok.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Attığınız linkteki JARı kullanmaya başlayabilirim 1.14.4 denedim fakat yaratıklar görünmüyordu. Sesleri geliyor oyunculara hasar veriyor ama sanki vanish kullanıyormuş gibilerdi. (Sadece yaratıklar değil tüm moblar)

Duzdunya'da sadece spawn mevcut oyuncular orada dolaşamıyorlar bariyerle çevrili.

O bug tab eklentisinden kaynaklanıyor diye biliyorum. Onu silip öyle deneyin.