| Sunucu.KeyFaction.Com | En iyi olmaya geldik...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
AMD İntel herhangi bir işlemci alıyım. Verdiği soğutucuyu kullanmam. Verdikleri iyi olmuyor. Uzun vadede ek sıvı soğutma şart :)

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metal soğutucu var? AMD intel gibi plastik soğutucu vermiyor işlemci yanında peki bunu biliyormuydunuz?
Yoo açarım pc yi gösteririm sana amd işlemci ile amd plastik stok soğutucuyu. Allah'tan aşırı kasan oyun açmıyorum açsam duman alıcak diye korkuyorum. 3 yıl önce aldığım pc keşke almasaydım.

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Afedersin kardeşim ama az çok donanımdan anlarım, ve ileri de de bu işi düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile arkadaşa söyledim. Sana küfreden konunu baltalayan olmadı ki ? Üsluplu olalım. Kimse küfür hakaret hakedecek davranışta bulunmadı.

Bende size küfür etmedim, ama bilmediğiniz konuda yorum yapmanız hoş bir şey değil.

AMD İntel herhangi bir işlemci alıyım. Verdiği soğutucuyu kullanmam. Verdikleri iyi olmuyor. Uzun vadede ek sıvı soğutma şart :)

Ev de barınmıyor bu sunucular 7/24 klimalı ortamdalar eğer çok iş yükü olan sunucular olursa daha farklı çözümler mevcut.

Yoo açarım pc yi gösteririm sana amd işlemci ile amd plastik stok soğutucuyu. Allah'tan aşırı kasan oyun açmıyorum açsam duman alıcak diye korkuyorum. 3 yıl önce aldığım pc keşke almasaydım.

:) Artık phenom mu aldın ne aldın bilmiyorum, fx serisi metal soğutucu.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yeni işlemciler için biraz daha geliştirdiler. Eskilerde aynen kötü dandik bir soğutması vardı. Ama şimdiki verdikleri soğutmanın'da server için yeterli olmadığı kanıtındayım.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Maalesef bu mimariler ile çokta başarılı olduğunu söyleyemem. İyi çalışmalar.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Build ciddi anlamda göz yorucu ve kötü olmuş... Genel olarak normal faction serverlardan bir farkı yok. Gözümüze herzamanki gibi ilk olarak VIP fiyatları sokulmuş ki bana göre kötü bir etki yaratır bu. Kısaca yapılması gereken çok şey var. Bir farklılık yaratıp düzgün bir build ile işe başlarsanız daha refahlı olur derim.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ne kadar fazla ücret veripte güçlü ve kaliteli bir sunucu açmaya baksanız mimari konusu kaliteyin durumunu yansıtıyor.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah türkler ah Herkes profesyonel mimar herkes uçuyor başarılar kardeşim sunucunda 2 3 bir şey yaparım bi ara isterseniz.Takmayın bunları mimari gelip geçiçi sunucuyu tutturursan parayı basar alırsın,hazır maplere bakabilirsin internetten kullan geç kendimin olsun diye kasmana ne gerek var :) Mimari fikir işidir lafla olmuyor sunucu için yeterli tabikide güzel maplerin havası başka #rainbow #tulpar #annuvien Çılgınlar gibi diss to Inacsery

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşmu Konuşuyormuşum ? En iyi olmaya geldik diyip buildlerinizi bu şekilde görmek herkesin sinirini bozdu ve gülünç duruma düştünüz en amatör builderler bile sizden daha iyi build yapar emin olun.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Map konusunda bende çok eleştriliyorum. Sanırım beraber builder arayışlarına çıkmalıyız :D Şaka bir yana arkadaş işlemciye yazık çabuk ısınır demiş :pof: arkadaşlar aranızda VDS - VPS - Host - Datacenter nedir bilmeyen varsa bu konular üzerinde araştırma yapmanız iyi olacaktır. Size de başarılar diliyorum umarım ikimizde iyi yerlere geliriz :)