| Sunucu.KeyFaction.Com | En iyi olmaya geldik...

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AYAR VERME MODE ON
Oyuncu kalitesi 0 ! ayrıca beğenmediğin , bir şey beceremeyen türden kişilerden oluşan 2-3 oyuncun var :rank:
Warp/Harita kalitesi 0 ! adamlar lapisin üzerine su döşemişler ne alakaysa :koş:
Plugin kalitesi 0 ! hepsi alıntı artık midem bulandı :pof:
Admin yok rehber yok :tehdit:
Ek olarak sunucunun bir farklılığı yok :kaş:
yok ta yok,:alkış:
yok yok yok. :sıkarım:
Varsa söyle, bilelim diyeceğim onada benim makinam var diceksin. :tokat:Dümsüğü koyarım

Para verip reklam almış hava basıyor :zopa4:
Çokça güldük sana :yıkıl:
Çok yukarda görme kendini :sinsi:
Şimdi git isyankar arsız bela dinle yada talaMdro :ci: :öl:

#MGNW #RESPECT :se:

Son düzenleme:

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AYAR VERME MODE ON
Oyuncu kalitesi 0 ! ayrıca beğenmediğin , bir şey beceremeyen türden kişilerden oluşan 2-3 oyuncun var :rank:
Warp/Harita kalitesi 0 ! adamlar lapisin üzerine su döşemişler ne alakaysa :koş:
Plugin kalitesi 0 ! hepsi alıntı artık midem bulandı :pof:
Admin yok rehber yok :tehdit:
Ek olarak sunucunun bir farklılığı yok :kaş:
yok ta yok,:alkış:
yok yok yok. :sıkarım:
Varsa söyle, bilelim diyeceğim onada benim makinam var diceksin. :tokat:Dümsüğü koyarım

Para verip reklam almış hava basıyor :zopa4:
Çokça güldük sana :yıkıl:
Çok yukarda görme kendini :sinsi:
Şimdi git isyankar arsız bela dinle yada talaMdro :ci: :öl:

#MGNW #RESPECT :se:

Siz yeterince aşağıda olduğunuz için benim özellikle yukarıdan bakmama gerek yok. Lapisin üstü su evet süs olsun diye döşendi. Şimdi sen tasarım dan vs ne anlarsın? Veya estetikten değil mi? Cahiiliğine veriyorum paylaşığın görüntüler de neiyn kanıtı anlayamadım ? Siz bu yaşınıza kadar ne başardığınız ki neyin havasındasınız ? Bi dönüp bakın bi başarınız var mı ? :) Sonra bir işe yarayıp yaramadığınızı düşünün, dünyada olsanız veya olmasanız ne kariniz ne zarırınız olur diye düşünün koca bir hiç olduğunuzu anlayacaksınız.

Bu Arada Intel AMD gibi Isınmadigi icin dakika başı, adamlarin fan koymasına bile gerek yok.

Birileri şunları buradan alsın :D Canım benim kaç yaşındasın sen 9-10?

Veri merkezi - Datacenter bunlar ne için var bilirmisin? Neye yararlar ? Siz gidin intel alın alabiliyorsanız ben bunu aldım bari boş konuşmayın =)

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builderi görür görmez ağlayasım geldi. En iyi olmaya gelmeseniz tamamda build böyleyken mümkün değil.
Ayrıca küfür ban sebebi ? Anlam veremedim mute ve jail diye sistemler var.
Warp listesi, essentials. authme her şey Minecraft Türkiye den alıntı. Sırf 16gb ram alınca en iyi olunmuyo onuda söylemiş oluyum.

Siz yeterince aşağıda olduğunuz için benim özellikle yukarıdan bakmama gerek yok. Lapisin üstü su evet süs olsun diye döşendi. Şimdi sen tasarım dan vs ne anlarsın? Veya estetikten değil mi? Cahiiliğine veriyorum paylaşığın görüntüler de neiyn kanıtı anlayamadım ? Siz bu yaşınıza kadar ne başardığınız ki neyin havasındasınız ? Bi dönüp bakın bi başarınız var mı ? :) Sonra bir işe yarayıp yaramadığınızı düşünün, dünyada olsanız veya olmasanız ne kariniz ne zarırınız olur diye düşünün koca bir hiç olduğunuzu anlayacaksınız.
Ben onların sunucularında banlıyım ama sunucuları çok güzel bence emek :D reklam verince bir şey değişmiyo kalite olunca değişiyo.

KR4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Birileri şunları buradan alsın :D Canım benim kaç yaşındasın sen 9-10?

Veri merkezi - Datacenter bunlar ne için var bilirmisin? Neye yararlar ? Siz gidin intel alın alabiliyorsanız ben bunu aldım bari boş konuşmayın =)
Bu yaşıma kadar senin sunucunun kopyası +200 sunucu çöp ettim kendi sunucumuz zamanında 200 online ile akıyordu kapattık şu an bakımları bittiğinde hosting'e taşıyıp tekrar açacağız, ozaman dönüp bakar sonra talaMdro dinlersin.

Builderi görür görmez ağlayasım geldi. En iyi olmaya gelmeseniz tamamda build böyleyken mümkün değil.
Ayrıca küfür ban sebebi ? Anlam veremedim mute ve jail diye sistemler var.
Warp listesi, essentials. authme her şey ***** den alıntı. Sırf 16gb ram alınca en iyi olunmuyo onuda söylemiş oluyum.

Ben onların sunucularında banlıyım ama sunucuları çok güzel bence emek :D reklam verince bir şey değişmiyo kalite olunca değişiyo.
iyi dedin kardeşim, bu insanlar bizi tanımıyor. Allah korudu bunları bunca zaman bizi tanıyamamaları garip.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Cahil dediğin yeni nesilden senin sunucunu 20ye katlayacak projeler cikar.Ordan burdan toplanmis bir sunucu ve oraya buraya dagitilmis bir zeka var ortada,keske birazini kendine ayirsaydin. Yeni nesil uzerinden hakaretler yagdiramassin.Umarim sunucun ddos yer ve herseyin kaybolur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KR4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cahil dediğin yeni nesilden senin sunucunu 20ye katlayacak projeler cikar.Ordan burdan toplanmis bir sunucu ve oraya buraya dagitilmis bir zeka var ortada,keske birazini kendine ayirsaydin. Yeni nesil uzerinden hakaretler yagdiramassin.Umarim sunucun ddos yer ve herseyin kaybolur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen orasını bize bırak :D

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emekmiş? Buyrun bakın hayatımdan 5 dk çalan sunucunu...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2 plugin editleyince emek sunucu olmuyo yanlız:

Birde kendine yediremiyor ya...

Vede son olarak emek çalmak dedikleri şey direk kul hakkı: (Paketi Minecraft Türkiye hazırlamışken)

Üzülüyorum be boş yere uzayda yer kaplıyo -,-
Gerisi size kalmış yetkili olmak için yağcılık yapanlar...

Son düzenleme:

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveren ömrü 1 ay.Nedeni mimariler çok kötü.İyi mimarlarla çalışmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Reactions: Y3K

keyfaction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Her geçen gün oyunumuz büyüyor, gelen bütün kullanıcılara teşekkürler.

Çekemeyenler için ise bir önerimiz var :

Anten takmayı deneyebilirler :)

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Pluginleriniz çok kötü, mapda birlikte bi gün suncuyu bakıma alıp geliştirseniz tutar...

sinanefe2424

TeKKraL
En iyi cevaplar
0
sen orasını bize bırak :D
Sen kendini ne sanıyorsun da adamın sunucusuna laf ediyosun 200 online ile akiomus emnm öyledir her cümlenin sonunda onu bunu dinle demisin realde o adamları görsen fame veya popi olmak için fotoğraf cekilirsin sen hayırdır bu sergilediğin tavırlar çok çocukca ._.