• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

SUNUCU LAZIM.Büyük bir Minecraft Serveri Açacağım.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCProHosting olabilir fakat BatiHost yeterince iyi VDS'ler sunuyor neden beğenemedin?

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim:
Yaşımı küçük verdim. Benim içinde aklı yaşı onemli.
Ohhhm, Yaklaşık 4 yıldır sunucu isinde olan biri olarak başlıyorum sözlerime,
Birincisi kafana bir koy bu o kadar kolay değil. Faction sunucu açtığın zaman fark yaratman gerekecek, birde tabii ki begenilmen. Yahudiler ne demiş yatırımının %90 ini reklama harcayaksin. Sağda solda reklam alman gerek tutunmak için. Hadi diyelim bişiler yaptın tutundun. Minigames felan ekledin sunucunda 100 kişi felan oynuyor. Parada geldi bi yerlerden. Biyerini yirtsan bir fiziksek sunucu alamazsın. Gittin diyelim 200 300 liraya bir dedicated aldın. 16 GB sen daha nitradodan sunucu baglamayi bilmiyorsun kendi sunucunda bungeecord kurup baglaman gerek. Her sunucu için ayrı pluginler ayrı haritalar, çökme sorunları vereceğiniz zaman. Zamanında hepsini yaşadım dediğim gibi. Bizim zamanimizda şu anki gibi onlarca hub server yoktu. Sadece sonoyuncu vardı oda 3-4k oyuncu çekiyordu. Biz o zamanlarda toplamayı başardık bi şekilde ama şu an o kitleyi sen toplayamazsin realist ol. Bence alicaksan git nitradoya al bir sunucu 40 tlye aç bir yıl boyunca açık tutmaya çalış. Işte o zaman fark yaratirsin. Ne kadar ilk actiginda sunucunda 5-6 kişi oynayacak olsada, azimli sıçan (fare olan) duvarı delermiş. Bunu sadece sana yazmıyorum okusun forumdakilar görsün. Neyse kolay gelsin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyw kardeşim.
Server mi olacaksın qrdş ?
He insandan server olacam tobe tobe yazim hatasi.
İşe gerçek tarafından bakarsak olamazsın. Detayına inmeyeceğim. Sunucu lazım diye yazmışsınız ancak aylık 500+ TL karşılayabilecekmisiniz? Büyük bir iş için büyük bir yatırım, büyük bir tecrübe ve büyük bir ekip gerekiyor. Ekibinizinde bu sektördeki en iyilerden oluşması gerekiyor ancak bu mümkün değil çünkü en iyiler çoktan büyük işler başarmış sunucuların ekiplerinde çalışmaktadır. Kısacası boşuna zamanınızı harcamayın.​
İyi noktaya değindin teşekkürler.Bir zamanlar onlarda bizim gibilerdi.Ekibim tüm serverlardan daha çok ve tecrübelidir. Yaklaşık 45-60 Arası yetkililer var.Diğer serverlarda olmayan ozelliklerle Allah'ın izniyle tutuluruz.

Sorunuma vakit ayırdığınız için teşekkürler ancak şöyle ciddi ciddi oturup konuşamadık.Neyse devamını bekliyorum.Bu arada 1sunucum.com u deniyeceğim.

Arkadaşlar 1sunucum.com 4 GB ya kadar hizmet veriyor.Nitrado daha fazla veriyor. Sonoyuncu ram'i 4GB olamaz bence.

1sunucum

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşımı küçük verdim. Benim içinde aklı yaşı onemli.

Eyw kardeşim.

He insandan server olacam tobe tobe yazim hatasi.

İyi noktaya değindin teşekkürler.Bir zamanlar onlarda bizim gibilerdi.Ekibim tüm serverlardan daha çok ve tecrübelidir. Yaklaşık 45-60 Arası yetkililer var.Diğer serverlarda olmayan ozelliklerle Allah'ın izniyle tutuluruz.

Sorunuma vakit ayırdığınız için teşekkürler ancak şöyle ciddi ciddi oturup konuşamadık.Neyse devamını bekliyorum.Bu arada 1sunucum.com u deniyeceğim.

Arkadaşlar 1sunucum.com 4 GB ya kadar hizmet veriyor.Nitrado daha fazla veriyor. Sonoyuncu ram'i 4GB olamaz bence.

Dilediğiniz paketi iletirseniz size özel fiyat oluşturabliriz

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Avrupada bulunan hostinglerden önerilerim şunlardır:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
,

OVH destek olarak haftasonları kapalı ve biraz geç cevap veriyor eksilerinden biri buydu bizim zamanımızda.
HERTZNER ilk ay yüklü bir miktar ücret alıyor kurulum parası olarak ancak diğer aylarda kirası diğer hostinglere göre daha ucuz.
Redstation biraz tuzludur ancak en iyi destek sistemine sahip hostinglerden biridir.

Türkiye'de ki önerilerim:
,

Radore ve Natro işlerinde gerçekten çok iyi firmalar. Özellikle Natro oluşan herhangi bir sorunda tam destek sağlamaktadır. Ancak Türkiye'de hosting işi çok daha tuzludur belirtmiş olayım. Benim kişisel önerim Türkiye'de Natro olacaktır.

Ek olarak büyük bir sunucu olmak istiyorsanız bu firmalardan sunucu kiralayıp size sanallaştırıp adaletsiz şekilde satan firmalardan sunucu almamalısınız.​

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayfada gördüğün temel paketler iletişime geçince detaylıca paketleri açıklıyorlar. Ayrıca son oyuncunun firması 1sunucum tavsiye ederim.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1sunucum.com sizinle e-posta yoluyla görüşemeyiz mi ? E-postanızı bulamadım. Müşteri hizmetleri ile sonra görüşürüm. Siz bakarsanız sevinirim. Halen tavsiyeler falan bekliyorum.

Sunucun İçin reklam yapabilirim istersen ücret filan istediğim yok
Eyw sagol ancak serveri açmadık.Daha sonra görüşürüz.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli olan factions vs açmak değil önemli olan değişik şeyler yaratabilmek ne kadar değişik şeyler yaparsan sunucu o kadar beğenilir tabi karmaşık olmamak kaydı ile. Onun dışında ben batıhost kullanıyorum ve gayet memnunum
Projelerimiz ile farklı şehler yaratabileceğimize inanıyoruz.Ancak gerçekten batıhost falan ben pek memmun degilim. Dosyalarımı falan gözetlemiyecek bir şirket istiyorum misal. Diğer serverlardan farklı özelliklerimizin alınmasını istemeyiz.Ayrıca Misal ben aldım Nitradodan. Server tuttu. Daha büyük olunca nitrado bana yetmeyecek.O zaman ne yapacağım ? İşimi sağlama almak istiyorum ve hala cevaplarınızı bekliyorum.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Projelerimiz ile farklı şehler yaratabileceğimize inanıyoruz.Ancak gerçekten batıhost falan ben pek memmun degilim. Dosyalarımı falan gözetlemiyecek bir şirket istiyorum misal. Diğer serverlardan farklı özelliklerimizin alınmasını istemeyiz.Ayrıca Misal ben aldım Nitradodan. Server tuttu. Daha büyük olunca nitrado bana yetmeyecek.O zaman ne yapacağım ? İşimi sağlama almak istiyorum ve hala cevaplarınızı bekliyorum.
Sen kendini yükseklerde görebiliyorsan yoncu.com dan alıcaksın konuyu kapatıcaksın dostum.