rudde abu su sınırı duzelt abü
Oyuncu sınırı kalktı.
Emek veriyorsunuz emek veriyoruz, bizi düşünerek çalışıyorsunuz sizi düşünerek destek oluyoruz. Ama baştan sona sunucunun kurallarının ve yetkililerin değişmesi gerekiyor. Bugün 1 yaşıma daha girdim, personel yokken küfür etmenin cezası gün olarak değişiyormuş kaçamak olmasın diye, ben geç farkettiğim için kaçamak yapmamak için ss görüntülerimi alıp destek talebi açtım daha önceden'de böyle durumlarda mute stack olarak geçiyordu yetkili okeddy kurallar'da böyle bir şey olmadığı için gün olarak mute attı, ben bunun haksız olduğunu düşünüyorum ve yetkililerinizin ayrımcılık ve kendi keyfine göre davrandığını düşünüyorum. ( Oyuncularınıza arkadaşça yaklaşın arkadaşça yaklaşalım samimi bir ortam kuralım tıpkı eski günlerdeki gibi )
Oyun içerisinde kaos olmaması adına böyle bir ihlal tablosu oluşturduk. Bir dahaki sefere bu tür bir sürprizle karşılaşmaman adına kuralları okumanı öneririm ve eğer bir şeyleri iyi yönde değiştirebileceğine inanıyorsan personel başvurusu yapmanı da tavsiye ederim.
Size çok saygı duyarım sunucunuzun kalitesi ,emeğiniz ve eski toprak olmanızdan ötürü.
Ama "cadılar bayramı" derken? Şu Batılı bayramımı? Türk serveri değilmi burası?
Yanlış anlamayın, yaş 25 ve yılbaşı hristiyan bayramıdır diyenlere gülüyorum ama bu başka şey. Sonuçta bu oyunun yaş kitlesi 12-15 ve bu nesli daha iyi şeylere özendirmelisiniz diye düşünüyorum. İyi forumlar ve başarılar tekrar.
Eleştirin için teşekkür ederim fakat bunun çok yerinde olduğunu düşünmüyorum. Eğer söylediğin gibi bir eğlence niteliğini sembolize etmek gerekirse Noel ve Cadılar Bayramı arasında herhangi bir fark yok. Bir başka örnek vermek gerekirse Kara Cuma'da kimse indirimlerden dolayı şikayet etmiyor. Bizim amacımız herhangi bir ülkenin/insanının -buna kendi ülkemiz de dahil olmak üzere- dinine göre ya da görüşlerine göre hareket etmek değil. Nerede eğlence varsa oraya göre hareket etmek. Son bir hafta ve önümüzdeki bir hafta boyunca Cadılar Bayramı etkinliği adı altında sadece "eğlence" amaçlı etkinlik takvimi hazırladık ve buna özel bir güncelleme hazırladık. Bugün 29 Ekim, Cumhuriyet'i tanımlayan en özgün ve özlü cümleyi yazana oyun içi ödül vereceğiz.
Bu yazım, ülkemizi desteklemiyoruz anlamına gelmiyor tabii ki de destekliyoruz fakat bu platformun asıl amacı eğlenmek olduğu için küresel çaptaki eğlenceli etkinliklere de elimizden geldiğince ayak uydurmaya çalışıyoruz. Eğlence sektörüyle, dini ve siyaset gibi diğer unsurları lütfen karıştırmayalım. Buranın tek amacının "eğlenmek" olduğunu unuttuğumuz zaman bir anlamı kalmaz.
------------
Build (Kraken 222 - Dead End 7):
Bu güncelleme cadılar bayramına özel yenilikler içeriyor.
> Haritanın etrafında bolca balkabağı bulabilirsiniz.
> Balkabaklarına sağ tıkladığınız zaman balkabağına bir şeyler olur.
> Şimşek çakma ihtimali arttırıldı.
> Madende Wither İskeleti doğabilir.
> Madende Silverfish doğabilir.
> Canavarlar balkabağı takabilir.
> Cadılar bayramına özel dört tane özel yaratık oyuna eklendi.
> Etraftan gelen ürkütücü sesler arttırıldı.
> Madenlerdeki ganimet sandığı sayısı arttırıldı.
> Etrafta zombi atlar da doğabilir.
> Örümceğe, wither iskeleti tipi canavarlar da binebilir.
> Etkinlik boyunca canavar doğma oranı bir buçuk kat arttırıldı.
> Yarasalar ormanlık alanlarda da doğabilir.
> Yarasalara vurduğunuz zaman Illusioner ya da cadı gibi yaratıklar doğar.
> Balkabağı tatlısı yediğiniz zaman birçok iksir efekti kazanırsınız.
> Etrafta hayaletler(uçan değil) görebilirsiniz.