- En iyi cevaplar
- 1
Bir oyuncu olarak değerlendirmek istiyorum. Yaşım 20 oyunun yaş kitlesi 13-14 ve bu yaş kitlesinde bende olsam. Daha kolay ve mantıgı anlaşılır oyunlar oynamak isterim. Serverların hepsine bakıyorum faction survival vb. ama hepsinde amaç belirli bir süreden sonra tekrar ettiği için insan sıkılıyor. Sizin amacınız bu oyuncular oyunda tutmak serveri açtım güzel demekle olmuyor. Servera farklı şeyler katarak oyuncuların daha zevk alarak oynamasını sağlamalısınız. Bu sadece minecraft için geçerli değil. İyi bir sunucu açsanda hangi oyun olursa olsun. Farklılık getirmediğin ve kendini tekrarladığı sürece oyuncu kaybedeceksin. Alttan alıp serverinda sürekli takılan adamlar bire bir süreden sonra sıkılacak. Birde farkettiğim bişi var herkes server açıyor. Ben sizin yerinizde olsam toplanırım. Tek çatı altında bir server açar. Yada güzel bir servera destek sağlarım. Herkes server açarsa adamlar nerde oynuyacaklarınıda şaşırıyorlar. En kolay yada en hatasız yada en ilgili serverda takılıyorlar.