Sunucum'a geliyorlar "Hacklenicek" diyorlar "LAG" başlıyor - YARDIM!

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Hiç tartışmıyalım, zaten makine değişecek. Fransa lokasyon olucağız.

Mehmet.

Yanlış gelmişsin, bize yapılan saldırıları görsen aklın hayalin durur.

Mehmet.
Korumayı bilmiyorsunuz... Batihost koruması nitrado kadar olmasada iyi. En Azından AxiTR'den iyi kardeşim. Ozaman Çok saldırı geliyorsa Başka Şirkete Geçin ben Batihostta Hiç sorun yaşamadım Yağ gibiydi....... @batihost.com

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korumayı bilmiyorsunuz... Batihost koruması nitrado kadar olmasada iyi. En Azından AxiTR'den iyi kardeşim. Ozaman Çok saldırı geliyorsa Başka Şirkete Geçin ben Batihostta Hiç sorun yaşamadım Yağ gibiydi....... @batihost.com
Biz batıhosta hiçbirşey demedikki erkan abi sağolsun bizle çok ilgilendi ama tek kişi tarafından saldırı yediğimizi düşünmüyoruz yani kısacası bir ekip topluca saldırıyor malesef tek veya çift kişi olsalarda bukadar sıkıntı çekmezdik. Isessizofficial tarafından hacklenicek dediler adlarından anlaşılcagı gibi de bir grup ergen yada daha ergenlik çağına girmemiş bir topluluk ülkemizde nekadar başarılı bir şey varsa herzaman ona çamur atma çabaları.

bySancakTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biz BatiHOST ile gerektiği kadar konuştuk ve makinemiz'de "Saldırı koruması yok" dediler. Bizde Fransa Lokasyon makine'ye geçiceğiz inşallah. Ben Nitrado'dan buraya geçtim, niye dersen; Çünkü BatiHOST daha kaliteli,

Nitrado'da bu ilgiyi göremiyoruz maalesef, teşekkürler @batihost.com

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Biz batıhosta hiçbirşey demedikki erkan abi sağolsun bizle çok ilgilendi ama tek kişi tarafından saldırı yediğimizi düşünmüyoruz yani kısacası bir ekip topluca saldırıyor malesef tek veya çift kişi olsalarda bukadar sıkıntı çekmezdik. Isessizofficial tarafından hacklenicek dediler adlarından anlaşılcagı gibi de bir grup ergen yada daha ergenlik çağına girmemiş bir topluluk ülkemizde nekadar başarılı bir şey varsa herzaman ona çamur atma çabaları.
Banada gelmişlerdi. Hepsi Söze bakarlar :) Bence minecraft server işlerini bırakın böyle sıkıntılar çekerek kafanızı yormayın bende o yollardan çok geçtim....... Bakın keyfinize bu gençlik birdaha elinizin altına gelmeyecek değerlendirin :) Kızlarla gezin sevgiliniz olsun oturun sabaha kadar gitar çalın , siz çalın o söylesin :)

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Banada gelmişlerdi. Hepsi Söze bakarlar :) Bence minecraft server işlerini bırakın böyle sıkıntılar çekerek kafanızı yormayın bende o yollardan çok geçtim....... Bakın keyfinize bu gençlik birdaha elinizin altına gelmeyecek değerlendirin :) Kızlarla gezin sevgiliniz olsun oturun sabaha kadar gitar çalın , siz çalın o söylesin :)
sunucun yokken oh mis gibi yayıl kebap en iyisi olmaması bence

bySancakTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğlence amaçlı açıyoruz güzel Kardeşlerim benim, maksat eğlence. Tabii bizim'de sosyal hayatımız elbet'te var.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0

Haklısın fakat, bu dediğin bilgisayar başında sürekli vakit geçirenler için geçerli. Bahsettiğin yaşantı tarzıda mükemmel değil emin ol :)

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Eğlence amaçlı açıyoruz güzel Kardeşlerim benim, maksat eğlence. Tabii bizim'de sosyal hayatımız elbet'te var.
Mehmetciğim eğlenirken dozaj yükseliyor

Haklısın fakat, bu dediğin bilgisayar başında sürekli vakit geçirenler için geçerli. Bahsettiğin yaşantı tarzıda mükemmel değil emin ol :)
Sürekli bilgisayar başında, gel abisi heçk açmışsın sen , /ban asd , abi abi abi alım varmı abi , gibi sözleri duymak yerine gez toz eğlen :)

sunucun yokken oh mis gibi yayıl kebap en iyisi olmaması bence
Taco yiyelim :D

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
beyler konuyu kapatın konu uzayıpntartışma olabilir kurunun yanında yaşda yanarnhaberiniz ola

Sürekli bilgisayar başında, gel abisi heçk açmışsın sen , /ban asd , abi abi abi alım varmı abi , gibi sözleri duymak yerine gez toz eğlen :)

Taco yiyelim :D
aynen sunucu açınca ne oluyor ki bir grub alımcı embesil yek hücreli bücürlerle uğraşıyorsun aklın hep sunucuda oluyor ama sunucun yokken tatile gittin rahatça eğlen dinlen

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Bot Engellemiş Olabilirsiniz Fakat Bu Sunucuya Tıklayamayacığı Anlamına Gelmez Ve Sunucuya Giriş yapmaya çalıştıkları için Çöküyor;
Kısacası Sunucuya Makineden Bot Saldırısı Gönderiliyor Panelde Yazılar Çok Hızlı Geliyor CPU Isınıyor Ve Sunucun Stoplanıyor
Kurtulmak için Tek Çaren ÇakmaLobi Kurmak.
Aynı Sorunu Bende Yaşadım. Skype Eklerseniz Daha Detaylı Yardımcı Olmaya Çalışırım : WFT.Harun