Sunucumda birkaç Sorun var

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler biraz problem var sunucuyu daha yeni açtım, kendi başıma çözemedim size danışıyım dedim.

1- Birisi Achievement aldığında broadcastten sürekli çıkıyor herkesin ekranına.

2- Deathmessage plugininde sürekli birisi girdiğinde veya çıktığında chatten herkese yazı geliyor,onu configden kapatıyorum fakat her restart attığımda tekrar açılıyor.

3- Sunucuda premium clientten girmeme rağmen kostümler görünmüyor.

4- Group manager suffix bölümüne renk kodu yazmama rağmen chat mesaj rengim değişmiyor.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 İçin Bir Skript Kodu :
Kod:
on quit:
    set quit message to ""

on join:
    set join message to ""

4 İçinde suffixe gere yok essentials chat bölümünden gruplar vardır [Message] yerinin başına &b Gibisinden ekle.

3 İçinse Kostüm derken skin kastediyor isen , SkinsRestorer pluginini İndir.

1 İçinse bir fikrim yok.

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 İçin Bir Skript Kodu :
Kod:
on quit:
    set quit message to ""

on join:
    set join message to ""

4 İçinde suffixe gere yok essentials chat bölümünden gruplar vardır [Message] yerinin başına &b Gibisinden ekle.

3 İçinse Kostüm derken skin kastediyor isen , SkinsRestorer pluginini İndir.

1 İçinse bir fikrim yok.
Yardımın için sağol hocam. 4 numarada gruplar için bi örnek yollayabilirmisin,nasıl bi formatta yazmam lazım bilmiyorum çünkü essentialsta group bölümü boş bırakılmış.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler beyler ilginiz için,çok sağolun. fakat 4 numarayı çözemedim hala.sanırım bi kaç plugin çakışıyor.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Teşekkürler beyler ilginiz için,çok sağolun. fakat 4 numarayı çözemedim hala.sanırım bi kaç plugin çakışıyor.
Eğer Massive-Core'lu Faction kullanıyorsanız, M-Core Essentials suffix'i devre dışı bırakır ve kendinde olan şeklindeki ayarı uygulatır.

Çözüm:

Plugins dosyasının dışında, Craftbukkit'in, server properties'in vb. içinde bulunduğu klasörde mstore diye bir dosya olacak.
mstore > factions_mconf > instance.json >
Kod:
"chatSetFormatTo":
Bu yerden ayarlayabilirsiniz.

4EverLegend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugins dosyasının dışında, Craftbukkit'in, server properties'in vb. içinde bulunduğu klasörde mstore diye bir dosya olacak.
mstore > factions_mconf > instance.json >
Kod:
"chatSetFormatTo":
Bu yerden ayarlayabilirsiniz.[/QUOTE]
Hocam bu komutu ne yapıcazda devre dışı bırakıcaz