Sunucumda command block konulmuyor (server.prop değil)

nawgs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Sunucumda command block konulmuyor ama başka bloklar konulabiliyor. Server.prop'tan da ayarladım nasıl olacak lütfen yardım.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
dostum eger başka komut blogunu kopyalayıp yani farenin ortadaki yuvarlak tuşuyla alıp bi yere koymaya çalışırsan olmaz. kendine komut blogu almak için /give oyundaki ismin 137 1 yazman yeterli.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
World edit balta ile bir bloğa sağ sol tıklayıp //set 137 yapsan belki olur ?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güvenlik ile ilgili plugin falan varsa onları incele onlar engelliyordur belkide. Eğer çözüm bulamazsan genel sunucu ayarları / dünya dosyaları vb. kopyala başka bir yere, diğer tüm plugin vs. dosyaları sil, konsolu kapat, modeme reset at, aynı pluginleri (varsa) internetten tekrar yükle, sunucuyu sıfırdan başlat. Senin sorunun baya ilginç başka bir çözümsü önerisi olan? :D

nawgs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bilmiyorum kardeşim.
Sagol yinede.
Güvenlik ile ilgili plugin falan varsa onları incele onlar engelliyordur belkide. Eğer çözüm bulamazsan genel sunucu ayarları / dünya dosyaları vb. kopyala başka bir yere, diğer tüm plugin vs. dosyaları sil, konsolu kapat, modeme reset at, aynı pluginleri (varsa) internetten tekrar yükle, sunucuyu sıfırdan başlat. Senin sorunun baya ilginç başka bir çözümsü önerisi olan? :D
Sistem32'yi de sileyim istersen :D Ama işe yarayabilir.
World edit balta ile bir bloğa sağ sol tıklayıp //set 137 yapsan belki olur ?
World Edit ile denedim, op değilsin dedi (ki op'tum) we world edit ile oldu. teşekkürler herkeze.