Yine olmuyordostum eger başka komut blogunu kopyalayıp yani farenin ortadaki yuvarlak tuşuyla alıp bi yere koymaya çalışırsan olmaz. kendine komut blogu almak için /give oyundaki ismin 137 1 yazman yeterli.
bilmiyorum kardeşim.Yine olmuyor
Adam server.prop'dan ayarladım olmadı diyor. Okuyun şu konuyu.kardeş server prop'a gir ordan command block diyor onu true yap ve kod yaz olucaktır
Sagol yinede.bilmiyorum kardeşim.
Sistem32'yi de sileyim istersen Ama işe yarayabilir.Güvenlik ile ilgili plugin falan varsa onları incele onlar engelliyordur belkide. Eğer çözüm bulamazsan genel sunucu ayarları / dünya dosyaları vb. kopyala başka bir yere, diğer tüm plugin vs. dosyaları sil, konsolu kapat, modeme reset at, aynı pluginleri (varsa) internetten tekrar yükle, sunucuyu sıfırdan başlat. Senin sorunun baya ilginç başka bir çözümsü önerisi olan?
World Edit ile denedim, op değilsin dedi (ki op'tum) we world edit ile oldu. teşekkürler herkeze.World edit balta ile bir bloğa sağ sol tıklayıp //set 137 yapsan belki olur ?
Desene world edit ile oluyormuş Boşuna yazdım o kadarSagol yinede.
Sistem32'yi de sileyim istersen Ama işe yarayabilir.
World Edit ile denedim, op değilsin dedi (ki op'tum) we world edit ile oldu. teşekkürler herkeze.