Sunucumun Adı Ne Olsun?

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çohzel espriydi kardeş tebrikler.
@OrangeLemon kanka o mesajı bir kere ben beğendim ilk önce lütfen haksızlık yapmayalım.(Biliyorum berbat bir espri)
FakezRedDragon Server koy bu adı bulurken çok zorlanmadım örneğin adın benim adımın çakması olması gibi.
İlk olarak Dragon kelimesi, İngilizce dilinden gelmektedir. Lütfen "özentilik" kelimesini düzgünce anlayalım. Adamın adı Ahmet diyelim. Ondan daha önce doğmuş olan Ahmet, ona çakma mı diyecek? Lütfen konuyu saptırmaya çalışma.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak Dragon kelimesi, İngilizce dilinden gelmektedir. Lütfen "özentilik" kelimesini düzgünce anlayalım. Adamın adı Ahmet diyelim. Ondan daha önce doğmuş olan Ahmet, ona çakma mı diyecek? Lütfen konuyu saptırmaya çalışma.
Güldürme beni Allah aşkına peki sana o zaman şöyle sorayım.Sunucunu açtın diyelim adını bulmakta bir süre zorlandın en sonunda adam gibi bir isim buldun ancak onun çakması türevinde bir sunucu açıldı (Ad olarak) bu durumda sen hiç mutlu olur musun ?
Sizde okuyun. Belki anlarsınız.
Aynen aynen çok haklısın tamam sana hak veriyorum özür dilerim hocam.(Şimdi buraya güzel bir atasözü koyardımda tartışma çıkartmaktan uyarı almak istemem.)(Ayrıca ''Aynen'' ile başlayan mesajım sadece tartışmayı kapatmak amaçlıdır yoksa genelde bir tartışma çıktımı haklı olduğumu anlayana kadar susmam :S )

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güldürme beni Allah aşkına peki sana o zaman şöyle sorayım.Sunucunu açtın diyelim adını bulmakta bir süre zorlandın en sonunda adam gibi bir isim buldun ancak onun çakması türevinde bir sunucu açıldı (Ad olarak) bu durumda sen hiç mutlu olur musun ?
Mutlu olmazdım. Fakat ben dün kayıt olurken ne sizi tanıyordum. Nede başkasını... Birisine çakma demeden önce çakma'nın anlamını öğrenseniz...

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mutlu olmazdım. Fakat ben dün kayıt olurken ne sizi tanıyordum. Nede başkasını... Birisine çakma demeden önce çakma'nın anlamını öğrenseniz...
Bu konuyu burda kapatalım.Bu meseleyle ilgili son sözüm sadece ''Buraya kayıt olmadan önce 1-2 saat göz gezdirmeden kayıt olmanız bana hiç inandırıcı gelmiyor'' cümlesidir.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
LifeNW
10karakter gel teke tek çıkcaz