linuxKullandığınız makina windows mu? yoksa linux mu kullanıyorsunuz
1- Modlu değil1. Modlumu?
2. Sunucunuzda ne kadar AĞIR pluginler var?
3. Çok detaylı bir haritamı kullanıyorsunuz?
crackli plugin kullanma yanlısı değiliz. TPS kaybı vs. yaşatıyor. şuanda da flamecord kullanıyoruz. diğer düşünceleriniz için teşekkür ederim.Npcleri baya bi ms gözüküyor -matrix crak ise kaldır son sürüm indir - ve cok fazla plugin bile yok-skriptde bazı hatalar gözüküyor-bungecoord yerine flamecoord kullan-kullanmadıgın dünyadaki mobları kapat-clearlag ile otomatik yerdeki 10-15dk da 1 moblar ve yerdeki itemler silinebilir-makinesi linux cpu 5 - crakli plugin varsa sil fazla önermiyorum -
dönüşün için çok teşekkür ederim bakacağım ve çözmeye çalışıcam.Bu sefer başlatma kodunda ki Garbage-First (G1)'in lag yaptığını gözlemliyorum. Güncel olmayan kodlar kullandığını söylüyor. Bunun hakkında türkçe kaynak yok elimde fakat atacağım yabancı kaynakları türkçeye çevirmeyi deneyip kafa yormayı denersen yardımcı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda java ve jdk sürümlerini daima güncel tutmaya çalış. Linkleri buraya bırakıyorum;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim geri dönüşün için. Bu dediklerinizede detaylıca bakacağımEkli dosyayı görüntüle 179323
Timings raporunda Citizens eklentisinin NPC'lerinin çok fazla işlem yaptığı görünüyor. Bu benim tecrübeme göre yüklü olmayan chunklardaki NPC'lerden kaynaklanır. Eğer 'world' dünyasında yüklü olmayan bir chunkta NPC'ler varsa bu NPC'lere bir ayar çekmen gerekebilir. Muhtemelen bunu Config.yml'den düzeltemezsin. Citizens'ı güncelleyerek de çözülebilir belki.
Buna ek olarak flaglar ram temizliğinde çok önemlidir. Okla gösterdiğim yere tıklayarak flaglarını düzeltebilirsin. Orayı iyice okumanı öneriririm.
bize baslat komutu için birşeyler önerme imkanınız varmı acaba hocam ?4 oyuncunun 57 chunk yüklemesi son derece doğal. view-distance 4 yaptığında bile bir oyuncu (2*chunk + 1)^2'den 81 chunk yükleyebilir. Genelde sunucuda yüzlerce chunk ramde yüklü durur. (50-60 online)
Bilgilendirme için teşekkürler fakat bir tavsiye ya da çözüm sunmamışsın. Ne yapmamızı önerirsin?4 oyuncunun 57 chunk yüklemesi son derece doğal. view-distance 4 yaptığında bile bir oyuncu (2*chunk + 1)^2'den 81 chunk yükleyebilir. Genelde sunucuda yüzlerce chunk ramde yüklü durur. (50-60 online)