Sunucuya Bot Atıyorlar | Siber Suçlar

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucuma sürekli bot atıyorlar. Kendilerinin Skype'ı belli. Bilişim şirketleri var o da belli. Ne yapabiliriz? Siber suçlara şikayet etme vs. Ben edemem maalesef. Benim yerime şikayet edebilecek var mı? Sunucuya sadece 2 hesap ile girebilme var mı mesela? Authme olarak kayıt yapınca değil, sadece sunucuya girince. Aynı IP üzerinden sunucuya sadece 2 kullanıcı girebilir mi?

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Bot siber suçlara girmez.Bot engellenebilir bir şey bunu sen engelliceksin siber suçlar senin sunucun için ne yapsın ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Bot koruması için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'yı kesinlikle tavsiye ediyorum antijoinbot kullanmanızı tavsiye etmem koruma yaparken sunucu laga giriyor diye biliyorum.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsterlerse DDOS atsınlar istersen siber suçlara git ilgilenmezler. Bunu ben yaşadım :D Türkiye'de tek ddos veya bot yiyen sen değilsin siber suçlar napsın :D İlgisizlik.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İsterlerse DDOS atsınlar istersen siber suçlara git ilgilenmezler. Bunu ben yaşadım :D Türkiye'de tek ddos veya bot yiyen sen değilsin siber suçlar napsın :D İlgisizlik.
Bende olsam onların yerinde ilgilenmem :D başka işleri güclerimi yok adamların 14 yasındaki vatandaslarla ilgilenicek :D ne dicek adama 'Abi bana bot atıyorlar yardım edin.' mi diyecek :D

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen şahsen kullandığımız bot koruma pluginini sizinle paylaşabilirim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Birde AuthMe'nin bot korumasını aktifleştirmeni tavsiye ederim

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Nitrado kullanıyorsan ddos mümkün değil bende ticket attım sunucum laga giriyor diye ddos sanmıştım ve bana antijoinbot yükle dediler ddos korumamız var dediler oysaki antijoinbot vardı onu sildim antibotultra indirdim lag gitti ve antijoinbot'un laga soktuğunu anladım