Sunucuya Bot Atıyorlar | Siber Suçlar

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siber suçlar o işlere bakmıyor DDOS ise diğer forumcu arkadaşlarımızın dediği gibi çoğu hostingler DDOS engellidir Authmenin bot korumasini acabilirsin ek bir plugine gerek yok :)

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanıyorsan ddos mümkün değil bende ticket attım sunucum laga giriyor diye ddos sanmıştım ve bana antijoinbot yükle dediler ddos korumamız var dediler oysaki antijoinbot vardı onu sildim antibotultra indirdim lag gitti ve antijoinbot'un laga soktuğunu anladım
Ahaha :D Nitrado bu lafı 500 kişiye demiştir kardeşim :D Bana nitradoda 3,4 kere ddos attılar ne zman ticket atsam pluginlerinizden kaynaklanıyor diyorlar geri yolluyorlar :)

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nası değil? DDoS nasıl suçsa bu da suç. Cihazın kaynaklarını ihtiyacından fazla kullanman suç diye biliyorum.
Ddos bir ana makine yardımıyla hedefi vurmaktır.
Bot ise sadece oyuncu atmaktır sunucuya.
Kısacası botu engelleyebiliyorsun arkadaş söylemiş zaten, fakat ddos ana makine tarafından kullanıldığı için engellenemiyor.
Bu yüzden de ddos atmak siber suç. Bununla ilgilenen kuruluşlar var siber yazılımlar vs araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.
Fakat bota kimse bir şey yapamaz maalesef ki.

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Kısacası botu engelleyebiliyorsun arkadaş söylemiş zaten, fakat ddos ana makine tarafından kullanıldığı için engellenemiyor.
Bu yüzden de ddos atmak siber suç. Bununla ilgilenen kuruluşlar var siber yazılımlar vs araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.
Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan abiler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..

Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan abiler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan *****ler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..

Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan *****ler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..
Şahsen zorluk bir durum yok, bir zamanlar yaptığım için bilirim. Kişinin şirketi gibi kritik bilgileri biliniyorsa ip adresine kolayca ulaşılıyor, süper online - ttnet gibi şirketlere saldırım olarak bildirim talebi açabilirsiniz. Bunun karşılığında size saldırganın bilgileri veriliyor.[Resmi Belgeniz ve kanıtınız varsa] Sizde savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyorsunuz. Fakat devrimizin savcıları internetten anlamıyor ne yazık ki.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SiberSuçlar AS:DAS:D Haykırdım komiser valla kafana jop fırlatır :D ne alaka sibersuçlar git AntiBotUltra yükle olmadı siteden kayıt yapma ayarla.