AhahaNitrado kullanıyorsan ddos mümkün değil bende ticket attım sunucum laga giriyor diye ddos sanmıştım ve bana antijoinbot yükle dediler ddos korumamız var dediler oysaki antijoinbot vardı onu sildim antibotultra indirdim lag gitti ve antijoinbot'un laga soktuğunu anladım
Ddos bir ana makine yardımıyla hedefi vurmaktır.Nası değil? DDoS nasıl suçsa bu da suç. Cihazın kaynaklarını ihtiyacından fazla kullanman suç diye biliyorum.
Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan abiler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..Ddos bir ana makine yardımıyla hedefi vurmaktır.
Bot ise sadece oyuncu atmaktır sunucuya.
Kısacası botu engelleyebiliyorsun arkadaş söylemiş zaten, fakat ddos ana makine tarafından kullanıldığı için engellenemiyor.
Bu yüzden de ddos atmak siber suç. Bununla ilgilenen kuruluşlar var siber yazılımlar vs araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.
Fakat bota kimse bir şey yapamaz maalesef ki.
Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan abiler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..Ddos bir ana makine yardımıyla hedefi vurmaktır.
Bot ise sadece oyuncu atmaktır sunucuya.
Kısacası botu engelleyebiliyorsun arkadaş söylemiş zaten, fakat ddos ana makine tarafından kullanıldığı için engellenemiyor.
Bu yüzden de ddos atmak siber suç. Bununla ilgilenen kuruluşlar var siber yazılımlar vs araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.
Fakat bota kimse bir şey yapamaz maalesef ki.
Şahsen zorluk bir durum yok, bir zamanlar yaptığım için bilirim. Kişinin şirketi gibi kritik bilgileri biliniyorsa ip adresine kolayca ulaşılıyor, süper online - ttnet gibi şirketlere saldırım olarak bildirim talebi açabilirsiniz. Bunun karşılığında size saldırganın bilgileri veriliyor.[Resmi Belgeniz ve kanıtınız varsa] Sizde savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyorsunuz. Fakat devrimizin savcıları internetten anlamıyor ne yazık ki.Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan *****ler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..
Maalesef kardesim bu Türkiyede DDoS atan *****ler(para birimi)baska kmsenin sucu yok olarak sayiliyor. Bu cocuklar disinda saldiranlar elbet makineden saldiriyor (TR lokasyon olmayan) TR lokasyon olmayınca siber suclarin yapabilecegi bir sey kalmiyor savciliga dair gitsen savci acik acik sana %90 bulunamaz diyor kendim yasadim..