12345creeperhunter
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
troll skini beylerrrrO zaman yaptığın her haritayı foruma koyma.Benim foruma koymadığım 100'den fazla harita var.Üstelik sürekli harita yapıyorum.
Dostum diğer map'lerini de oynadım ancak keşke hepsi için ayrı ayrı konu açacağına hepsini bir ortak upload ile 1 konuda verseydin. Map'e kötü demiyorum ama cidden çok kısaydı ve neden alıntı olduğunu düşünelim anlamadım, gayet yapılabilecek bir mapti. Sana tavsiyem, sonraki maplerini 1 klasörün içine koyup, Turbo'nun Mini-Harita Koleksiyonu diye upload etmen. Cidden böyle küçücük map'lere konu açıyorsunuz, merak ediyorum, deneyim diyorum, 1dk'da bitiyor mapler
EDIT: Çok özür diliyorum, internet çok kötü bu günlerde. Flood yapmak istememiştim[/quote
Dostum diğer map'lerini de oynadım ancak keşke hepsi için ayrı ayrı konu açacağına hepsini bir ortak upload ile 1 konuda verseydin. Map'e kötü demiyorum ama cidden çok kısaydı ve neden alıntı olduğunu düşünelim anlamadım, gayet yapılabilecek bir mapti. Sana tavsiyem, sonraki maplerini 1 klasörün içine koyup, Turbo'nun Mini-Harita Koleksiyonu diye upload etmen. Cidden böyle küçücük map'lere konu açıyorsunuz, merak ediyorum, deneyim diyorum, 1dk'da bitiyor mapler
EDIT: Çok özür diliyorum, internet çok kötü bu günlerde. Flood yapmak istememiştim![]()
Kardes tavsiyelerin için saol ama baska map yapmicam ama server actim son 2-3 is kaldi istersen ıpyi verebilirim