Super Test Parkuru %100 Türkçe Alıntı Diğildir...Grin Bakın Derim.

Sizce Map Devam Edilmelimi ?

• Kullanılan toplam oy
    21

EMESCO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum diğer map'lerini de oynadım ancak keşke hepsi için ayrı ayrı konu açacağına hepsini bir ortak upload ile 1 konuda verseydin. Map'e kötü demiyorum ama cidden çok kısaydı ve neden alıntı olduğunu düşünelim anlamadım, gayet yapılabilecek bir mapti. Sana tavsiyem, sonraki maplerini 1 klasörün içine koyup, Turbo'nun Mini-Harita Koleksiyonu diye upload etmen. Cidden böyle küçücük map'lere konu açıyorsunuz, merak ediyorum, deneyim diyorum, 1dk'da bitiyor mapler :(

EMESCO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum diğer map'lerini de oynadım ancak keşke hepsi için ayrı ayrı konu açacağına hepsini bir ortak upload ile 1 konuda verseydin. Map'e kötü demiyorum ama cidden çok kısaydı ve neden alıntı olduğunu düşünelim anlamadım, gayet yapılabilecek bir mapti. Sana tavsiyem, sonraki maplerini 1 klasörün içine koyup, Turbo'nun Mini-Harita Koleksiyonu diye upload etmen. Cidden böyle küçücük map'lere konu açıyorsunuz, merak ediyorum, deneyim diyorum, 1dk'da bitiyor mapler :(

EDIT: Çok özür diliyorum, internet çok kötü bu günlerde. Flood yapmak istememiştim :(

Rampegor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş sen diğer arkadaşlara bakma yok 100 map koymamış foruma tabi :D neyse sen bakma sonuçta emek harcamışsın güzel olmuş

Turancan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler hepinize tşk ederim map yapmayi durdurdum server actim son 2-3 tane ayrinti kaldi onuda haledip halka sunucam :D

Turancan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

EDIT: Çok özür diliyorum, internet çok kötü bu günlerde. Flood yapmak istememiştim :([/quote

EDIT: Çok özür diliyorum, internet çok kötü bu günlerde. Flood yapmak istememiştim :(

Kardes tavsiyelerin için saol ama baska map yapmicam ama server actim son 2-3 is kaldi istersen ıpyi verebilirim

EMESCO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Valla ip'yi verirsen çok iyi olur. Birkaç server ile uğraşıyordum geçen günlerde ama sıkmaya başladı artık...