Survival sunucum var ve onun için birşeyler soracagım (YARDIM)

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba sevgili forum üyeleri!

Benim bir survival sunucum var sunucumu açtım 2 saat önce şuanda iyi gidiyorum fakat ben farklılık yaratmak istiyorum birşeyler eklemek istiyorum mesela rütbe sistemi var ve bunu ilk biz yaptık survivalda bu sene böyle şeyler eklemek istiyoruz fakat ne ekliyelim sizce? sizinde önerilerinizi alırsak daha kaliteli bir hale getirebilirim sunucumu farklılık için ne yapmalıyım? ne eklemeliyim tavsiyelerinizi veriniz.

TEŞEKKURLER​

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Türbe Sistemini Serveriniz 2 Senedir Açıkmı? Rütbe Sistemi 2 Seneden Fazladır Var. İlk Siz Yapmadınız Yani :)
Ne Eklemeye Gelirsek Survival Sunucu Zaten Amacı Belli Ama Ekliyebilirsen Minigames Ekliyebilirsin

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Modlu survival yapsan güzel olabilir, şahsen sade survival artık pek sarmıyor.
Konuyu okumadın mı :D Survival sunucumu açtım normal neler ekliyebilirim diye sordum ama neyse :DD (ÇAKTIRMA)

Türbe Sistemini Serveriniz 2 Senedir Açıkmı? Rütbe Sistemi 2 Seneden Fazladır Var. İlk Siz Yapmadınız Yani :)
Ne Eklemeye Gelirsek Survival Sunucu Zaten Amacı Belli Ama Ekliyebilirsen Minigames Ekliyebilirsin
Bir okumamış daha :D rütbeyi ilk ben yaptım demedim survival'a ilk ben ekledim demiştim ama neyse sende (ÇAKTIRMA) :p

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Arada sırada olan eğlenceli eventler yap mesela ödüllü maçlar, minigame'ler yap
ör: paintball maçı, ebelemece, spleef veya splegg vs. vs.
bunun gibi aktiviteler ile süslersen sunucunu herkes eğlenir ve daha çok oyuncu girer.
Ayrıca küçük bir soru sorucağım sunucu tanıtımını yaptın mı bu sitede?

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arada sırada olan eğlenceli eventler yap mesela ödüllü maçlar, minigame'ler yap
ör: paintball maçı, ebelemece, spleef veya splegg vs. vs.
bunun gibi aktiviteler ile süslersen sunucunu herkes eğlenir ve daha çok oyuncu girer.
Ayrıca küçük bir soru sorucağım sunucu tanıtımını yaptın mı bu sitede?
Teşekkürler tavsiyen için ve sunucu tanıtım yaptım.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal survivalda yapabileceğin pek bir şey yok fazla event yaparsan survivalın anlamı kalmaz ama bizimkiler kolayı sevdiğinden servere gelenler çok olabilir.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
RPG Tarzında Survival Yaparsan İyi Olabilir.Görevler, Bosslar , Serverinize Özel İtemler, Gibi Şeyler.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Claimi kaldırmanızı öneririm yada claim küreğini yüklü bir fiyata satabilirsiniz.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Petler Görevler Daha Zor Yaratıklar Zor Para Kazanma Sistemi Hile Korumaları Az ve Öz Eventler
=============================
Onun Dışında Farklı Sistemler Eklemek İstersen Fakat Rpg'ye Kaçabilir Biraz Mesela Susamak Yorulmak Islanmak Gibi Gibi