survivalde yaptığım 650 metrelik tünel

güzelmi

• evet

Kullanılan: 10 62.5%
  • hayır

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet beyler başlıktanda anlaşılacağı gibi survivalde özenip bezenip nethere 650 metre tünel yaptık ve bayağı süsledik (fotoda göreceksiniz zaten) inanmayanlar olabilir survivalde yapıldığına onları inandırmak zorunda değilim (zaten korkarak açıyorum konuyu)

Tünel.png

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
inanmıyorum çünkü survivalda yapıldığına kim inanır?

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
inanmıyorum çünkü survivalda yapıldığına kim inanır?
sende hakılısın şimdi çünkü 2hafta sırf malzemeyi toplamaya uğraştık sonunda böyle bir şey çıktı. Pek inanılcak bişi değil biliyorum zaten 6kişi oynuyoz sv de zaten demişlerdi resmini koyma bir sürü laf yersin ''sazanmı avlıyorsun'' diye.

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hiç inandırıcı değil 3 kişi mi yaptınız?

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç inandırıcı değil 3 kişi mi yaptınız?
yapım 3 kişi malzeme toplama 6kişi insanların %80 nin inanmayacağını bilerek açtım konuyu zaten. Server benim anlaşılacağı üzere resimden dünyaya girip oynasanız anlarsınız survival olduğunuda :/
pumpkin olayını ekliyeyim şimdi bazıları diyecektir altında blok olmadan konulamaz diyede önce netherrack koyduk döşedik sonra netherrackları kırdık

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
durun o kadar karpuzu nerden bulduğumuzun resmini koyuyorum
karpuz farm.png

30dk da bir 30stack karpuz 7stack pumpkin veren bir cihaz JL2579 un dizaynıdır

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
sende hakılısın şimdi çünkü 2hafta sırf malzemeyi toplamaya uğraştık sonunda böyle bir şey çıktı. Pek inanılcak bişi değil biliyorum zaten 6kişi oynuyoz sv de zaten demişlerdi resmini koyma bir sürü laf yersin ''sazanmı avlıyorsun'' diye.

özellikle karpuzlar imkansız.Cam tuğla çit balkabağı

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tünel 650 metre desek yerde 2sıra var 1300 yanlardada2 sıra var oldu 2600 yukarıdada 4 var oldu 5200 nether tuğlası. Bildiğimiz 2 nether kalesi var 1si hayalet gibi havada uçuyor şu an :D. Kalenin direklerini kırmayı tercih ettik çünkü kale lav denizin içinden yükseldiğinden direkğin tanesinden 800 kadar tuğla çıktı. Yani bütün malzemeler doğal olarak hazırdı zaten bize sadece kırıp almak kalmıştı. Bu tünelin bir ucunda mushroom islanda giden portal diğer tarafında evimize giden portal var.[DOUBLEPOST=1371533625,1371533516][/DOUBLEPOST]
Ben inanıyorum ve de helal olsun
Çok teşekkürler

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
tünel 650 metre desek yerde 2sıra var 1300 yanlardada2 sıra var oldu 2600 yukarıdada 4 var oldu 5200 nether tuğlası. Bildiğimiz 2 nether kalesi var 1si hayalet gibi havada uçuyor şu an :sırıtmak:. Kalenin direklerini kırmayı tercih ettik çünkü kale lav denizin içinden yükseldiğinden direkğin tanesinden 800 kadar tuğla çıktı. Yani bütün malzemeler doğal olarak hazırdı zaten bize sadece kırıp almak kalmıştı. Bu tünelin bir ucunda mushroom islanda giden portal diğer tarafında evimize giden portal var.[DOUBLEPOST=1371533625,1371533516][/DOUBLEPOST]
Çok teşekkürler

İnanmıyorum creativeden portal açıp bulduysan inanırım.Siz bunları full survi'den buldum derseniz yemezler.Hiç kimseyi inandıramazsınız.