survivalde yaptığım 650 metrelik tünel

güzelmi

• evet

Kullanılan: 10 62.5%
  • hayır

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya netherde yaptınız tamamda o kadar farm fln yapmışınız raylar yapmışınız bunlar diyorum normal şekilde oynayarak yapılabilecek şeyler değil...
ıron golem farm diye bişi var 1 saat içinde 240 demir geliyo kılımızı kıpırdatmadan ki 6 tane inşa ettik server devamlı açıktı (artık ne yazıkki olamıyo) demiri sen düşün :sırıtmak:

Sen yapamadıysan başkaları yapamayacak değil.Elmas bloklarla 50 katlı bina yaptığımı hatırlıyorum.

zangow ne yaptın sen :sırıtmak: bizdekilerle anca 5x5 ev yapılır :sırıtmak:

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
az önce videosunu izleyip inceledim, 1 kez yaptıktan sonra oyun çok kolaylaşıyormuş, eğer o şekilde yaptılarsa yapmışlardır :D

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 12x9 büyüklüğünde 50 katlı elmas bina yapmıştım.(Her katta gözüken yüksekliğe block sayısı 3'tü(İdeal boyut.)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
az önce videosunu izleyip inceledim, 1 kez yaptıktan sonra oyun çok kolaylaşıyormuş, eğer o şekilde yaptılarsa yapmışlardır :sırıtmak:
bunuda izle senin o izlediğinden 8kat daha etkili bir dizayn en yakın zamanda bunuda inşa edecem
[DOUBLEPOST=1372173732,1372173407][/DOUBLEPOST]
Ben 12x9 büyüklüğünde 50 katlı elmas bina yapmıştım.(Her katta gözüken yüksekliğe block sayısı 3'tü(İdeal boyut.)
12x9=108dia block 108x51=5508+7056=12064 dia block abi fazla uçuk sayı değilmi

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunuda izle senin o izlediğinden 8kat daha etkili bir dizayn en yakın zamanda bunuda inşa edecem
[DOUBLEPOST=1372173732,1372173407][/DOUBLEPOST]
12x9=108dia block 108x51=5508+7056=12064 dia block abi fazla uçuk sayı değilmi

Bana değil.Sunucuda elmas bağışım bol oluyor.Herkes veriyordu sağolsun.Love is Crafttı hatta.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmkansız değil dostum bu a x i de biz katlarcasını yapıyorduk ama yiğit tarafından ban yedim.
vanilla survivalde yapması zor oluyor svde 10 kişi toplayıp yapabiliyorsun en azından market diye bir şey var. zaten şuanlık daha büyüğüne ihtiyacım yok ama yakında olacak :D o zaman büyütürüm