Surviving Kingdom +15 tayfasını arıyor Asistan / Builder / Reklamcı alımları devam ediyor

wolfsall78

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asistan formu

Yaşınız:14
Dc adresiniz: Seymen#7595
Mikrofonunuz varmı: Var
Referanslar:Heroescraft,ShardCraft,ElzemCraft,ShadowC. Daha Varda Hiç Birini Hatırlamıyorum
Neden biz:Bu Serverin Gelişeceğine İnanıyorum
Neden siz: Kendimin Deneyimli Bir Asistan Olduğumu düşünüyorum
Değerlendirmemiz sonucunda yaşınızdan dolayı ve söylediğiniz yalanlardan dolayı alımınız reddedildi

SeymenKaradal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim reddettiğiniz herkese yalan soylüyorsun demeye hakkın yok ben yalan soylemiyorum sen biyerinden uyduruyorsun swniz böle alım yapmaya devam eder ise ozaman bu swden bi cacık olmaz.

wolfsall78

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak seymen knight nw gibi sw lerde en az +15 vardır ve siz 14 yaş diyorsunuz ayrıca bir sürü sw de çalıştıştım diyorsun ve dahasını hatırlamıyom
diyorsun 18 yaşında mısın

SeymenKaradal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak seymen knight nw gibi sw lerde en az +15 vardır ve siz 14 yaş diyorsunuz ayrıca bir sürü sw de çalıştıştım diyorsun ve dahasını hatırlamıyom
diyorsun 18 yaşında mısın
lan 18 yaşımda olmamla bunun alakası yok ben 7 yıldır Rehberlik yapıyorum ve o swlerde yaş sınırı yok kardeşim bilmediğin konularda yorma kendini madem çok büyük kadro istiyorsun git 30 yaşında adam ara benim burda rehber olup olmamam umrumda değil olamassam hayata devam ederim olursam da devam ederim olamassam gider başka sw bulurum yani

wolfsall78

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc yaralı aleyküm selam formu doldurununuz gerekli standartınız varsa alınabilirsiniz ayrıca seymen gibi bir yalancıyıda dinlemeyin

wolfsall78

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
alınamadın diye ağlama inat etme kardeşin o kadar yaşıyla bir sürü sw de çalıştım sence o tür sw ler bir çocuğu alır mı ?

Swinzer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder Formu;

Yaşınız: 11
Dc Adresiniz: kadir- ZEROOON 27#7134
Mikrofununuz Varmı : Yok
Referanslar:Nerelerde Çalıştım Diyorsanız Aslında Çoğu Batihost , Rabisu ve Aternos Serverlerında Builder Rehber vb. Yetkili Oldum
Neden Biz: Sizi Seçtim :)
Neden Siz: İşe Yarayabileceğimi Düşünüyorum
Kaç Yıldır Bunu Yapıyorsunuz: 6 Yıldır Mc Oyuncusuyum Ve 2-3 Yıllık Builderim...

SAYGILAR..........
5 yaşından beri mc oynuyorsun vay be :Dfşlsh