burakbey_th
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
DC Adresim : Jakuzi#2201
Değerlendirmemiz sonucunda yaşınızdan dolayı ve söylediğiniz yalanlardan dolayı alımınız reddedildiAsistan formu
Yaşınız:14
Dc adresiniz: Seymen#7595
Mikrofonunuz varmı: Var
Referanslar:Heroescraft,ShardCraft,ElzemCraft,ShadowC. Daha Varda Hiç Birini Hatırlamıyorum
Neden biz:Bu Serverin Gelişeceğine İnanıyorum
Neden siz: Kendimin Deneyimli Bir Asistan Olduğumu düşünüyorum
Yalan ??Değerlendirmemiz sonucunda yaşınızdan dolayı ve söylediğiniz yalanlardan dolayı alımınız reddedildi
lan 18 yaşımda olmamla bunun alakası yok ben 7 yıldır Rehberlik yapıyorum ve o swlerde yaş sınırı yok kardeşim bilmediğin konularda yorma kendini madem çok büyük kadro istiyorsun git 30 yaşında adam ara benim burda rehber olup olmamam umrumda değil olamassam hayata devam ederim olursam da devam ederim olamassam gider başka sw bulurum yanibak seymen knight nw gibi sw lerde en az +15 vardır ve siz 14 yaş diyorsunuz ayrıca bir sürü sw de çalıştıştım diyorsun ve dahasını hatırlamıyom
diyorsun 18 yaşında mısın
5 yaşından beri mc oynuyorsun vay beBuilder Formu;
Yaşınız: 11
Dc Adresiniz: kadir- ZEROOON 27#7134
Mikrofununuz Varmı : Yok
Referanslar:Nerelerde Çalıştım Diyorsanız Aslında Çoğu Batihost , Rabisu ve Aternos Serverlerında Builder Rehber vb. Yetkili Oldum
Neden Biz: Sizi Seçtim
Neden Siz: İşe Yarayabileceğimi Düşünüyorum
Kaç Yıldır Bunu Yapıyorsunuz: 6 Yıldır Mc Oyuncusuyum Ve 2-3 Yıllık Builderim...
SAYGILAR..........