yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Yaoi var hentaü var ecchi var ne vereyim abime ?yoloman yaoi sevdalısı yalnız. B)
Yaoi var hentaü var ecchi var ne vereyim abime ?yoloman yaoi sevdalısı yalnız. B)
Seni instadiet ile zayıflatıp 24 saat boyunca yaoi izletip Justin Bieber konserine gönderirim. B)[DOUBLEPOST=1421185546,1421185514][/DOUBLEPOST]Konu yalnız öyle demenle kapancağını sanmam._.
Bana oradan hentaü ile ecchi sar abe. B)Yaoi var hentaü var ecchi var ne vereyim abime ?
Sen forumu tanımamışsın -,-Konu yalnız öyle demenle kapancağını sanmam._.
Seni instadiet ile zayıflatıp 24 saat boyunca yaoi izletip Justin Bieber konserine gönderirim. B)[DOUBLEPOST=1421185546,1421185514][/DOUBLEPOST]
Bana oradan hentaü ile ecchi sar abe. B)
O ne onu bile bilmiyorum ._.yoloman yaoi sevdalısı yalnız. B)
Şimdi canüm şöyle izah edeyim.Bildiğimiz üzere hentaü de erkek ile kızlar ilişkiye girer bazen de daha doğrusu nadir olarak ta iki kız ilişkiye girer.Yaoi de tam tersi erkekler birbirleriyle ilişkiye girer.O ne onu bile bilmiyorum ._.
*Adamın eline bir paket vermiştir , üstünde hentaü ve ecchi yazıyordur. Paketi açınca içinden tatlımı tatlı gızlar yanardağ gibi fırlamıştır. Ama aradan bu amca da fırlamıştırSeni instadiet ile zayıflatıp 24 saat boyunca yaoi izletip Justin Bieber konserine gönderirim. B)[DOUBLEPOST=1421185546,1421185514][/DOUBLEPOST]
Bana oradan hentaü ile ecchi sar abe. B)
yoloman da boş durur mu adamı yalayıp yutarak hem @Alkar ve kızları kurtarmış hem de günü kurtarmış.*Adamın eline bir paket vermiştir , üstünde hentaü ve ecchi yazıyordur. Paketi açınca içinden tatlımı tatlı gızlar yanardağ gibi fırlamıştır. Ama aradan bu amca da fırlamıştırLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.*
Dur senin PP'ye de montaj yapayım.whoah B)
Kaç derim konuyu bozan benim daha da beter yaparım .-.whoah B)
Benim profil resmimede aynısını yap xd
Bunun için çok yumuşak.Benim profil resmimede aynısını yap xd