yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Çok mu yumuşak ? O çocuk senden benden tatlıBunun için çok yumuşak.
Başka bir tane bul gel. B)
Çok mu yumuşak ? O çocuk senden benden tatlıBunun için çok yumuşak.
Başka bir tane bul gel. B)
Bunu gören PP de ki Marijuanam ağlamaktan söndü.Steamın olayım oyun yükle bana Ebbaa @Glyphl
Susanooya selamlar.
Upfallın gözlerinden öpüyorum. Çocuklarına selamlar![]()
Tatlı olmayı sertlik ile mi karıştırıyorsun? Tatlı olmak yumuşak olmaktır. B)Çok mu yumuşak ? O çocuk senden benden tatlı![]()
Tatlı bir kız sert bir kızdan daha fazla değer görüyor senin gözünde , öyle söyleyeyim.Bunu gören PP de ki Marijuanam ağlamaktan söndü.[DOUBLEPOST=1421186855,1421186820][/DOUBLEPOST]
Tatlı olmayı sertlik ile mi karıştırıyorsun? Tatlı olmak yumuşak olmaktır. B)
Kiminle konuşuyorsun?Tatlı bir kız sert bir kızdan daha fazla değer görüyor senin gözünde , öyle söyleyeyim.
Seninle.(Yattım ben yarın saçmalarız)Kiminle konuşuyorsun?
Peki neden tarif edemediğim şekil de ki liseli kızlar gibi konuşuyorsun?Seninle.(Yattım ben yarın saçmalarız)
Ben 500 şekilde konuşabiliyorum , şimdide böyle konuşmak istedim. Birdahaki sefere 8 gen şekilde konuşacağımPeki neden tarif edemediğim şekil de ki liseli kızlar gibi konuşuyorsun?
Sende de mi panda/esek fobisi var? [emoji20]
Foruma bir tane hayvan sapığı yeter.Eşekten bıkmışken birde başıma lama,kedi çıkartmayın![]()
Ben olmuyorumdur umarım bu hayvan sapığı
Foruma bir tane hayvan sapığı yeter.Eşekten bıkmışken birde başıma lama,kedi çıkartmayın![]()
Şimdi senin eş cinsel hayvan PP'leri koyduğunu ve bir zamanlar NSFW hayvan grubunu kurduğunu düşünürsek hayvan sapığı olmadığını düşünmek imkansız dostum. B)Ben olmuyorumdur umarım bu hayvan sapığı![]()
Ama hayvan dememek lazım yav adları var onlarınŞimdi senin eş cinsel hayvan PP'leri koyduğunu ve bir zamanlar NSFW hayvan grubunu kurduğunu düşünürsek hayvan sapığı olmadığını düşünmek imkansız dostum. B)
Dikkat et te hayvanları koruma derneği evini basmasın bi günAma hayvan dememek lazım yav adları var onların
Tabi anthro harem istisna![]()
Pls zoofili ayrı yiff ayrı cahal cahal konuşmayınDikkat et te hayvanları koruma derneği evini basmasın bi gün![]()
Cahal ben değilim cahal olan hayvanları koruma derneği üyeleri(Genellikle)Pls zoofili ayrı yiff ayrı cahal cahal konuşmayın![]()
Farketmez furryliğe alıştım artık çok takmıyorumCahal ben değilim cahal olan hayvanları koruma derneği üyeleri(Genellikle)![]()