- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba! Bugün sizlere gerçekçiliği kat kat arttıracağınız bir skripti tanıtıcam, internette dolaşırken birçok susuzluk skriptinin çalışmadığını veya hatalarla dolu olduğunu gördüm bende bunun üzerine böyle bir skript kodlamaya karar verdim.
Bu skript ile Bossbar kısmına susuzluk alanı ekleyebilirsiniz, güzel gözükür skriptin yan satırlarına ne işe yaradıklarını gösterdim ona göre düzenleyebilirsiniz. Skript,SkQuery ve SkRayFall gereklidir.
JavaScript:
#===========================================================================================
# Susuzluk Skripti
# Yapımcı Riaxetr
#===========================================================================================
on first join: #Sunucuya ilk girişte
set {susuzluk::%player%} to 100 #Susuzluk 100 olsun.
on join: #Sunucuya girişte
create bossbar title "Yükleniyor.." and id "%player%" for player with value 100 #Bar yüklensin ve miktarı 100 olsun
set bossbar "%player%" color to green #Barın rengi yeşil olsun
every 1 second: #Her saniye
loop players: #Oyuncuları tutsun
edit bossbar "%loop-player%" name to "&eSusuzluk: &a%{susuzluk::%loop-player%}%&7/&a100" #Barı düzeltsin
edit bossbar "%loop-player%" value to {susuzluk::%loop-player%} #Susuzluğa göre ayarlasın
every 100 second: #Her 100 saniyede
loop all players: #Tüm oyuncuları tutsun
if {susuzluk::%Loop-player%} is greater than 10: #Eğer oyuncuların susuzluğu 10'dan fazlaysa
remove 1 from {susuzluk::%Loop-player%} #Oyuncuların susuzluğundan 1 eksiltsin
else: #değilse
damage loop-player by 3 heart #Bu oyuncudan 3 can eksiltsin
send "&cSusuzluktan öleceksin su içmelisin." to loop-player #Mesaj göndersin
on drink of water bottle: #Su içtiğinde
if {susuzluk::%player%} is smaller than 80: #Susuzluğu 80'den düşükse
add 20 to {susuzluk::%player%} #Susuzluğuna 20 eklesin.
else: #Değilse
send "&cDaha fazla içersen patlayacaksın." #Mesaj göndersin
cancel event #Olaydan çıksın
Son düzenleme: