Sword Art Online gibi anime önerin

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
bende demiyorum morlu diye :D
yanlış anlama yani
ö.d bakmamışım :D
Attack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.
Oyunlarla ilgili ama size biraz sıkıcı gelecek olan .hack//triology seriside var.
Sadece merakımdan soruyorum, .hack'ler ne? turkanime.tv'de listenin en başında 5 tane .hack var ._.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attack on titan, Tokyo Ghoul, Death Note gibi esaslı animeleri her yaştan izleyen var. SAOyu sırf mmorpg manyağı olduğum için meraktan izlemiştim.
Oyunlarla ilgili ama size biraz sıkıcı gelecek olan .hack//triology seriside var.
birde .hack//sing mi neydi ondada acayip sıkıldım ya çok sıkıcı geçiyodu heralde yaş la ilgili

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ö.d bakmamışım :D

Sadece merakımdan soruyorum, .hack'ler ne? turkanime.tv'de listenin en başında 5 tane .hack var ._.
Bir mmorpg oyununda geçen hacklenme muhabbeti ile ilgili bi anime. hacklenen karakterlerin bilgisayarları falan mı ne bozuluyormuş. Konu biraz sıkıcı onlarda gerçekten. Uzatmak için uzatmışlar yani

ScorpionSS44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
diziyi 1 hafta geçmeden bitirdim bağımlısı oldum tekrar izleyesim var btoom u deniyicem inş benzer - Naruto yada başla istersen güzel dizi ama bi süre sonra sıkıyor çünkü aşırı fazla bölüm var vede başka serileride var