T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Minecraft'ı İncelemeye Aldı!

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
aynen bunun kafası hunger games e gitmiş adam öldürünce puan kazanma
kan ve araba çalma sadece gta gibi oyunlarda var minecraftta yok pluginli yada mod kullanıyorsan olur sadece sana katılıyorum[DOUBLEPOST=1423377848,1423377764][/DOUBLEPOST]bende kumdan cam yapıldığını minecrafttan öğrendim ingilizcemi ondan geliştirdim hoca bir şey öğretmedi bunlarla ilgili[DOUBLEPOST=1423377938][/DOUBLEPOST]türkiye işte uğraşacak bir şey bulamadı oyuna yapıştı
Aynen, ben İngilizce'mi Minecraft sayesinde geliştirdim.

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta adam öldürme normaldir. Ha öldürdü ? noldu bir şey olmadı. 1 dk sonra adam geri yanına gelecek itemlerini alacak. Okulu şikayet edin siz :D okullarda Kavga-Hard var :D Minecraft bir kere öğretici bir oyun. Mesela ben oradan camın nasıl yapıldığını öğrendim. aynı zamanda neyle yapıldığınıda. Kumu pişiriyorsun cam yapıyorsun. Yani CAM = KUM'dan yapılır. Hem bu bir hayatta kalma oyunu. Açlık oyunlarında kazanmak için öldürecen tabi. Öldürdün diye katil olmuyorsun ki. Adam kaybetti bekleme lobisine gidiyor. Neresi kötü bunun ? GTA da adam öldürüyorsun tüm polisler peşine takılıyor. Oyunda araba olmadığı için araba çalmana imkan yok. Ancak modlarla. Ama maalesef kimse modlarla oynanan sunucu açmıyor. Kan ne alaka ? Ha anlarım sunucuya kodlarsın yaparsın da normalde yok. Yani kan var diyemezsin. Kan eklentisi her sunucudada yok. Soygun yapamazsın. Banka yok. Ne ayaksınız lö ????? Adam öldürünce kendini güçlü değil iyi hissedersin. Çünkü şudur: Ohh kurtuldum.. birkaç kişi vardı şunlarıda lobiye yollayamda oyunu bitirem :D bu kafa iyidir. Birde en azından bağımlılığı iyi. Minecraft iyi bir oyun. Buna bağımlı olacağına Metin2 - Knight - Son Silah - GTA gibi oyunlara mı bağımlı olması daha iyi ? siz yazın -_-
Knight 2007'de zaten sona erdi
''Oynanmıyor''
[DOUBLEPOST=1423383478,1423383427][/DOUBLEPOST]Knight 2007'de bittiyse
MC'nin bitmesine az kaldı
İntihar etmemek için kendimi zor tutyom bilemem

Moderatör tarafından düzenlendi:

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Yetmedimi ._.

Nesini tartışacağız artık anlamadım.
Bakan nerden bilsin hangi oyunda şiddet var yok.

Bide Uzmanlar (Uzmallar Resmen ASD:ADS:DAS:) Araştırıyomuş da Vıdı Vıdı.[DOUBLEPOST=1423387903,1423387860][/DOUBLEPOST]
+7 Yaş Sınırı Getirimiş... (Kaldıramazlar Zaten Microsoft Var Karşılarında Öle Küçük Bir Developer Degil)

o yaş sınırı hep vardı.

abadlsp

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasaklanmaz ustune +13 yazarlar. Veya +18 . GTA niye kaldirilmiyo. +18 yaziyo die. Ama en cok 5 yasindaki oynuyo

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bakanlık şiddet var diye açıklama yaptıysa tartışmalar uzayabilir ama şimdilik bi soluklanın.