Tales of Pirates II MMORPG Sunucu Haritası

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Boş konuşma lütfen
boş değilki isteyen isteğeni etiketleye bilir [modlari gereksiz konularda etiketlemek yasak(!!)
diğe arkadaş şikayet etmediği sürece etiketlemek serbest bana boş konuşuyor diyemezsin dediğim her lafin bir anlami vardir dünyasal olarak bi kanit. .-.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
boş değilki isteyen isteğeni etiketleye bilir [modlari gereksiz konularda etiketlemek yasak(!!)
diğe arkadaş şikayet etmediği sürece etiketlemek serbest bana boş konuşuyor diyemezsin dediğim her lafin bir anlami vardir dünyasal olarak bi kanit. .-.
Dostum sunucumu kimse görmüyor bakmıyorlar diye herkezi etiketliyemez bende sunucu konuma herkesi etiketliyim orda muhabbet sohbet ortamıda kurdurtıyım konu hep güncel kalsın böyle olmazki

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum sunucumu kimse görmüyor bakmıyorlar diye herkezi etiketliyemez bende sunucu konuma herkesi etiketliyim orda muhabbet sohbet ortamıda kurdurtıyım konu hep güncel kalsın böyle olmazki
dostum diyorumki etiketlemek yasak değil şikayet olmadığı sürece.
ayni zamanda konu dişin'a çıkmak yasak. .-.

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Gerçekçi orta çağ/fantastik yapıları daha çok sevsem ve onlarla uğraşsam da bu da fena değil. Yani tabii oyun orta çağ temasında lakin şahsen bana hitap etmiyor.