Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende sunucu tanıtım konuma herkezi etiketliyim ozaman varmı böyle bir şeyabi yoksa kimse gelmiyor ;(![]()
var. ._____.Bende sunucu tanıtım konuma herkezi etiketliyim ozaman varmı böyle bir şey
Boş konuşma lütfenvar. ._____.
boş değilki isteyen isteğeni etiketleye bilir [modlari gereksiz konularda etiketlemek yasak(!!)Boş konuşma lütfen
Dostum sunucumu kimse görmüyor bakmıyorlar diye herkezi etiketliyemez bende sunucu konuma herkesi etiketliyim orda muhabbet sohbet ortamıda kurdurtıyım konu hep güncel kalsın böyle olmazkiboş değilki isteyen isteğeni etiketleye bilir [modlari gereksiz konularda etiketlemek yasak(!!)
diğe arkadaş şikayet etmediği sürece etiketlemek serbest bana boş konuşuyor diyemezsin dediğim her lafin bir anlami vardir dünyasal olarak bi kanit. .-.
dostum diyorumki etiketlemek yasak değil şikayet olmadığı sürece.Dostum sunucumu kimse görmüyor bakmıyorlar diye herkezi etiketliyemez bende sunucu konuma herkesi etiketliyim orda muhabbet sohbet ortamıda kurdurtıyım konu hep güncel kalsın böyle olmazki
Dostum etiketleme güzel biseydir ama bu tip görülmemedede kullanılmaz kidostum diyorumki etiketlemek yasak değil şikayet olmadığı sürece.
ayni zamanda konu dişin'a çıkmak yasak. .-.
isteyen kullana bilir ama oyuncular beni gereksiz yere etiketliyor diye rapor ederse banned has spokenDostum etiketleme güzel biseydir ama bu tip görülmemedede kullanılmaz ki
Sonrada admin abi nolursun bidaha yapicam söz ayaklarıisteyen kullana bilir ama oyuncular beni gereksiz yere etiketliyor diye rapor ederse banned has spoken![]()
ASSonrada admin abi nolursun bidaha yapicam söz ayakları![]()