Tales of Pirates II MMORPG Sunucu Haritası

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ö.m ile skype adresini ver ekliyim seni skript te yardıma ihtiyacım var plugin e belki.

bu arada yeni 11 resim ekledim :D arkadaşın dediği gibi sadece şehir bitince 500 resim olabilir :S

resimleri link olarak mı yoksa direkt resim olarak mı atayım kararı verin yoksa konuya girenin kotası sıfırlancak :D

konuyu ve konu başlığını güncelledim 46-47 tane resim oldu konuda şuanda, şimdi amelelik yapıcam :D AllMembers!
Link olarak koy dostum benim kota sınırsız olsa bile sınırlı. Belli bir kotadan sonra yavaşlıyor :D
Ve skype: Moonstalker. sonda nokta var :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
etiket listesinde 137 kişi oldu eklemeye devam edicem belki skypeden satarım :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
oyun görüntüleri kısmına gerçek oyun görüntüsü ekledim oyun içi görüntü yani :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lava'lar oyun icinde lag ve kasma yapar hemde hic guzel durmamis bence lavlari kaldir

GG WP REPORT TEAM !

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
lava ları öylesine koydum onları belki kaldırırım.[DOUBLEPOST=1406748701,1406445168][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1407137787][/DOUBLEPOST]sitemiz açıldı!

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yok hocam ora sadece başlangıç yere, @kod_adı siteme baktın mı:)[DOUBLEPOST=1407253362,1407146615][/DOUBLEPOST]konuyu tamamen değiştirdim, tüm gereksiz resimleri sildim, konuyu özenli ve güzel hale getirmeye çalıştım.[DOUBLEPOST=1407411170][/DOUBLEPOST]güncel

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bisey sorucam harita cizmek icin programmi var yoksa hazirmi buldun ?

GG WP REPORT TEAM !

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
world painter ile haritayı kendi elimle çiziyorum yani boyuyorum ve ayrıca ilk baştaki resimler oyunun kendi haritası olduğu için ben çizmedim onları ama minecraft için harita boyama/çizmeyi wp ile yapıcam.[DOUBLEPOST=1407487054,1407414355][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1407568515][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1407576604][/DOUBLEPOST]
Böyle Projelere Başlayıpta Yarıda Bırakanlar Çok Olur Bittiğini Görmek Dileğiyle :)
her bu yorumu okuduğumda başlayıpta kısmısı baş yapıt olarak okuyorum :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
@ZorinTR @Vienicome @Hakan35 @ZetoxChild @Droshe @TheACT @Elderia @ByEnderTR @Xecute55 @Tario76_ @Hasantu77 @oyuncu @NickiOlmayanÇocuk @Secret_wither @Hsbas @lifeisblacks @LaxMean @ThreeDc @ZekiKos @unununium @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ @Prospekt @BeyondBirthday @98IamLegend98 @LegendofAnatolia @owen_1 @umut_ @aklıllıminecraft @Schaffer79 @KadirBerk @Glyphl @ColdFireTR @kaptan123 @cbg2002 @AtomTR @Minecraftplayerr @ShouldToBe @Crafted @ErdemSoykal @zombiespaceman1 @>>TheLegend<< @Axel102 @AxcelaD @JusticeWhip @HeroMineX @Midoss @lider12 @AhmetMelihTR @Zangow @Admicos @JakSocket @Astrawar3 @SyberRock @TheNightAngel @Ranork @sergun26 @OyununEfendisi @serkan44 @TheProfessional @halaystarter @Admicos @Laizen @kejdurapa_ @ZorinTR @buraksanda @daxermorgan @SyberRock @ISincapI @sakarat15 @Freax161 @xbatux3 @DevNetwork @blackpie @rkates @Axel102 @Iskefiyeli @standar @serkan44 @Devrim17 @WhoIsLance @umut_ @YıldızTURK @MajjoorTR @TheSpeedyRobot32 @MedetYldrk @djyee @TheFantasic @DarqKnife @ByExTReM @Tayfa @_Kiritokun_ @cbg2002 @metinzeki @TanerTekinn @BeyondBirthday @AtomTR @ThreeDc @uygarmert2 @ShouldToBe @JunninX @lider12 @Kralimben @<<AveraL>> @okalipos @XxKronixManyaqxX @JusticeWhip @JakSocket @furkan3000 @zombiespaceman1 @qYokunjoNp @Punb @BraveHero @AlichosTR @KorayReyiz @GodofMilker @kod_adı @ForeverARC @batuhan388116 @MrBaklava @Bertan Taşkıran @Yeselectro @Grafo @Alps @Minnakk @Vaymick @AtillaHosting @LautiCrafter @Oxeon @korkugunu @MrUnioDex @metaluk @Lynax @Glyphl @Leolutanis @Pr1sonsoul @AzlaazTR @dsadasdsad @TurKLee @Bekir_44 @PoligonTR @Kıvanç Arda Öney @thebaros24 @joe410 @atatrata @KaanEmirUçar @Hakoda1 @dionisback @berhak123 @burakb1 @mehmet_erim @furkansahin1 @Nikeman16 @LaxMean @efe2002ozyay @ByEnderTR @Koray Nick Lineguard @yey000 @TrashPlays @furigold @Chickenborg @DeadMan40 @Noneedthanks @SkullHead @ByZEKcan @batuyek123 @VerectusGC @ByNovem @aklıllıminecraft @powershark @Arboris @TrRolLing @alper bulut @alpereny @MrPig @erenenes @Evence @mesut karacaoğlu @crazytct @Wollark @xvtxluffy @burak9595 @Crafted @SpeedKnife @Ugr32111 @ozanalp200 @ilker882 @SedoRKinG @qlawing
inşallah ban yemem umuduyla :/ :S :S