Tarihi severmisiniz ? Eğelenerek tarih bilginizi geliştirmek istermisiniz ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size bi anime tanıtımı (tanitimla alakasi yok küçük bi gösterim) yapicam ama bu biraz farklı. Bodozlama bir şekilde özetlersek anime 18'li 19'lu yüzyıllarda geçiyor. Animenin olayi ülkeler birer erkek karaktere dönüştürülmüş ve tarihsel olaylara göre kurgulanmiş eğlenceli bir anime. Ayrica türkler az çıksada bayaği havalılar!.

Türkler için özel bir şarkı bile yapmişlar :3,

Bu arada diğer animelerden farklı olarak bunun her bölümü 5dk ama 5 tane sezonu var doya doya izlersiniz :3.

1. Sezon =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda bazı şeylerin Türkiye'ye daha çok değer vermeye başladığını düşünüyorum. Yani Battlefield gibi bir oyun bile Çanakkale Zaferi için bizi övdüyse vardır bir olayı he?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anime kötüdür diye spam yapıp ülkesine bağımlı olan insanları bekliyorum
(Evet animeyi savunanların tarafından değilim ama ülke şöyle ülkem varsa her şeyi izlerim kafasındaki insanlardan da nefret ediyorum)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe seversen ve eğlenerek öğrenmek istersen beni bul.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Vahşi çatışma 9 ay sürdü ve sonunda Osmanlılar uğruna çok şey feda ettikleri zafere ulaştılar. Gelibolu'yu vermediler. Yüz bine yakın Osmanlı askeri vatanlarını savunurken can verdi. Onların arasından sonrasında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuracak deneyimli liderler çıktı. Bu savaşta Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar ilk kez ülkeleri için savaştılar. Kahramanlık ve kardeşlik öyküleri bu ülkelerin ulusal kimliklerinin oluşmasında büyük rol oynadı."

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"**** Turkey"
-Asın bayrakları.
-Kardeş burada Türkiyeyle dalga geçmişler ne alaka ?
-Olsun Türkiye geçiyor Asın bayrakları.

Açıkçası bunun gibi.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkçası yorumlardan ve karakterden. :D
Yani gözlük takmalarinami şaşırdın anlamadim. Bu animenin adi hetalia ve anlami ise işe yaramaz demek. Burda amaç şu ülke şundan güçlüdür şu muhteşemdir bu iyidir bu kötüdür diye bi olay yok. Ülkelerin tarihini anlatabilmek amaç. Misal animede naziler kirmizi gözlü şeytan bir çocuk ama şirin yani öyle korkunç bir görüntüsü yok. Yani anlatmak istediğim bu anime ülkelerin tarih boyunca geçirdiği olaylari kibar ve şirin bir şekilde dolayli yoldan anlatiyor. Anlamasi size kalmiş. Türkler en çok yunanistan ile beraber işlenmiş ama, hep birbirleriyle kavga ediyolar :/.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kötülemiyorsa sorun yok ama gözlük dikkat çekiyor.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi