Tarihi severmisiniz ? Eğelenerek tarih bilginizi geliştirmek istermisiniz ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer kötülemiyorsa sorun yok ama gözlük dikkat çekiyor.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani 2.dünya savaşında yardim ettiğimiz bi ülkenin bizi kötüleyeceğini zannetmem. Ayrica o gözlük daha çok kurtarici havasi katıyor. Türkiye tarih boyunca birçok millete ev sahipliği yapmiş bir millet robin hood havasi katıyo diyebiliriz.

Gözlük ve kendinden emin bi gülümseme bunun neresi kötü olabilirki.

Ayrica kötülemekten ziyade dalga geçmeler mevcut ama kimsenin alinacağini sanmam bu dalga geçmelerden. Fransanin egosu ingilterenin kötü yemekleri italyanin vurdum duymazliği gibi şeylere değiniliyor ama dediğim gibi, bunlardan rahatsiz olucak birisi çıkacağini sanmam.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyi ben şundan yazmıştım tam olarak izlemeyip sadece Türk geçtiği için paylaşanlarda var.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
"Vahşi çatışma 9 ay sürdü ve sonunda Osmanlılar uğruna çok şey feda ettikleri zafere ulaştılar. Gelibolu'yu vermediler. Yüz bine yakın Osmanlı askeri vatanlarını savunurken can verdi. Onların arasından sonrasında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuracak deneyimli liderler çıktı. Bu savaşta Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar ilk kez ülkeleri için savaştılar. Kahramanlık ve kardeşlik öyküleri bu ülkelerin ulusal kimliklerinin oluşmasında büyük rol oynadı."
Yazdığının konumuzla alakası nedir dostum? Ben bf1 Türkleri övmedi diyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız 1 2 bölüm izledim de bildiğin küçük çocuklar tarih öğrensin diye yapmışlar yahu bu ne. Düzgün tarih öğrenmek istiyorsanız buraya uğramayın.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yalnız 1 2 bölüm izledim de bildiğin küçük çocuklar tarih öğrensin diye yapmışlar yahu bu ne. Düzgün tarih öğrenmek istiyorsanız buraya uğramayın.
Aklı başinda bi insanin "KÜÇÜK" çocuklara dünya tarihini öğretmeye çalışacağini sanmam. Ayrica muhtemelen animelere alışkın olmadiğin için saçma buldun. Yada savaş görmek istiyordun tam olarak ne görmek istediğini bilemem fakat olabilecek en iyi şekilde anlatilmiş bence. Ülkelerin birbirleriyle savaşıp küfürleşmesi fazlasiyla dikkat çekerdi açıkcası.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İlk önce bir baktım kova-chan açmış konuyu kovalski demiyorum sebebi aklıma penguen gelmesi neyse bu aşşağıdaki videoyu koyacaktım bari okuyım dedim az bir şey sonuna kadar okudum hoşuma gitti aslında + Tarihi seven bir limonum :D Yalnız biraz county ball çakması
Countryball çakmasimi, bu animenin mangasi 2003'de yazildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aklı başinda bi insanin "KÜÇÜK" çocuklara dünya tarihini öğretmeye çalışacağini sanmam. Ayrica muhtemelen animelere alışkın olmadiğin için saçma buldun. Yada savaş görmek istiyordun tam olarak ne görmek istediğini bilemem fakat olabilecek en iyi şekilde anlatilmiş bence. Ülkelerin birbirleriyle savaşıp küfürleşmesi fazlasiyla dikkat çekerdi açıkcası.
Daha önce japon çizgi dizilerini izledim yani alışlığım bu tür içeriklere ama bu bildiğin küçük çocuklar için tarih dersi gibi olmuş. Şimdi ben bunu küçük yeğen ve kuzenlere mi izletsem gocunmdan izlerler hatta gayette zevk alırlar japon usülü pepe olmuş bu.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Daha önce japon çizgi dizilerini izledim yani alışlığım bu tür içeriklere ama bu bildiğin küçük çocuklar için tarih dersi gibi olmuş. Şimdi ben bunu küçük yeğen ve kuzenlere mi izletsem gocunmdan izlerler hatta gayette zevk alırlar japon usülü pepe olmuş bu.
Alakasi bile yok boş yapiyosun

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani 2.dünya savaşında yardim ettiğimiz bi ülkenin bizi kötüleyeceğini zannetmem. Ayrica o gözlük daha çok kurtarici havasi katıyor. Türkiye tarih boyunca birçok millete ev sahipliği yapmiş bir millet robin hood havasi katıyo diyebiliriz.

Gözlük ve kendinden emin bi gülümseme bunun neresi kötü olabilirki.

Ayrica kötülemekten ziyade dalga geçmeler mevcut ama kimsenin alinacağini sanmam bu dalga geçmelerden. Fransanin egosu ingilterenin kötü yemekleri italyanin vurdum duymazliği gibi şeylere değiniliyor ama dediğim gibi, bunlardan rahatsiz olucak birisi çıkacağini sanmam.
Asıl olay 2. dünya savaşında pek japonyaya yardım etmedik desek yeridir. .d

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En sevmediğim şeylerden biridir animeye direk çizgi filğğm denmesi ki aslında öle ama çizgi film diyince akla çocuklara hitap eden şeyler geliyor o yüzden çizgi film denmesin isevmem anime ise her yaşa hitap eder
Bu konuda tartışmak istiyorsan özele gel açıklayayım her şeyi. Burada boşuna konuyu saptırmayalım.

Alakasi bile yok boş yapiyosun
Bu kadar da "Benim dediğim olsun ben doğruyum" olma bildiğin küçüklere eğitici destek olması için yapılmış bir şey bu. Öyle olmasa bile öyle görünüyor ve tarih bilgisine pekte destek sağlayacağını hatta tarih ile ilgili düzgün bilgi vereceğini bile sanmıyorum. Şahsi fikrimdir izlenimlerimden bu sonuca vardım yok öyle böyle şöyle demeye gerek yok.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konuda tartışmak istiyorsan özele gel açıklayayım her şeyi. Burada boşuna konuyu saptırmayalım.

Bu kadar da "Benim dediğim olsun ben doğruyum" olma bildiğin küçüklere eğitici destek olması için yapılmış bir şey bu. Öyle olmasa bile öyle görünüyor ve tarih bilgisine pekte destek sağlayacağını hatta tarih ile ilgili düzgün bilgi vereceğini bile sanmıyorum. Şahsi fikrimdir izlenimlerimden bu sonuca vardım yok öyle böyle şöyle demeye gerek yok.
İzlemediğin halde biliyormuş gibi konuşan sensin, bayaği bi bilgi içeriyo anime.