Team Extreme ve Premium hakkında

Team Extreme Launcher Premium'umuzu girmek için güvenli mi ?

• Evet güvenli, hatta ben oradan giriyorum.

Kullanılan: 3 37.5%
  • Denemedim, bilmiyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır güvenli değil, hesabım bile çalındı.

Kullanılan: 2 25.0%
  • Güvenli olduğunu düşünüyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güvenli olmadığını düşünüyorum.

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Xaires

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, herkese iyi forumlar. Ben bugün foruma katıldım ve merak ettiğim bir şey var.
Bildiğiniz üzere Team Extreme adlı Minecraft başlatıcısı sayesinde Premium sahibi olmayan arkadaşlarımız Minecraft oynayabiliyor ve bu başlatıcı premium ile girebilme olanağı da sağlıyor. Benim aklıma takılan soru Premium'larımızı bu başlatıcıya girersek sıkıntı olur mu, çalınma riski var mı? Biliyorsunuz pelerin, skin, stat vb. şeyler için Minecraft bilgilerinizi isteyip hesap çalan siteler var acaba bu başlatıcı da böyle bir şey mi ben güvenemedim.
Be adam o kadar Premium'un var niye Team Extreme kullanıyorsun diyecekler olacaktır. Bir sunucuda mute veya ban yediğim zaman yedek hesabımı kullanıyorum ve yedek hesaba para vermek istemiyorum.
Bu arada TEL (Team Extreme Launcher) ile girip kapatıyorum ve yeni başlatıcıyı açtığımda sanki ilk defa açıyormuşum gibi "Sürrrprriiiizzzz...." ile başlayan yazı karşılıyor ve versiyonlarım ana ekrandan siliniyor (savelerim falan gitmiyor ama sadece TEL'de en son girdiğim versiyon duruyor). Hatta bazen premiuma girmeye çalışınca girmiyor, şifre veya email yanlış diyor, şifreyi sıfırlıyorum ancak yine olmuyor ve bu sorun sadece modeme restart atınca düzeliyor.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Premium hesabımla yaklaşık 1 yıldır TeamExtreme Launcher aracılığıyla oynuyorum ve hiçbir şey olmadı. Zaten TeamExtreme'in kendi sunucusu var. Eğer hesapları çalmak isteselerdi her zaman dolu olan bir sunucuları olmazdı diye düşünüyorum.

Xaires

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yan hesaba ayrıca para vermek istemiyorum demek istemiştim. Bir adet premium hesabım var zaten asıl konuma cevap verirsen sevinirim.

Kendi Premium hesabımla yaklaşık 1 yıldır TeamExtreme Launcher aracılığıyla oynuyorum ve hiçbir şey olmadı. Zaten TeamExtreme'in kendi sunucusu var. Eğer hesapları çalmak isteselerdi her zaman dolu olan bir sunucuları olmazdı diye düşünüyorum.
Peki teşekkürler.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Ben premium hesabım ile team extremeyi kullanıyorum. Team extremenin serverinde de çok vakit geçiriyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı olmadı.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Team Extreme gayet güvenli kardeşim.Örneğin benim hesabım premium bir sunucuda derecesi var.Ve hesap çalınmadı.