VisitlyProduc
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Ulaşacağim
Haber sistemi eklesek mi hacaba
(**)
(**)
Sistem küfür olarak algılamis kopegim pc min şarzini parçaladı bulamadım açılış uzayabilir sadece telefonum kaldıBütün Konuyu İnceledim Ama Tek Dikkatimi Ceken R** Sayisi : 5 GB Neden Orada Yıldız VarNeyse Grafik Lazımsa Ekle Skypem byflex.tr
Bazı hile bloklama eklentilerinin yanında bulunan bir koruma oda yani mesela kill aura engelinin yanında olabilir tek bir eklenti değil yani.➽Giriş yapma sayısı, lapis sayısı, online süresi vb. öğrenme sistemi /istatisk
➽Timber Mod Sistemi
➽Anti X ray
Şimdi server faction mu yoksa survival mi tam olarak anlayamadim. Hem anti x- ray, timber var. Hemde lapis ?. Lapisli sunucuda x -ray gerekmezde ondan sordum.
Teşşekürler Seni Çok Bekledim Cevap Veriyordun Ama Girmiyordun Ondan Kendim Yapayim DedimGüzel olmuş bugün müsait oldugumda yardımcı olucam. Biraz beklettim kusura bakma![]()
Konu Tasarımı Uzamasin Diye Öyle bir şey DüşündümKonu tasarımındaki spoiler tuşları çok gereksiz olmuş. Üstelik hazır şablonlara yazdığın yazı türleri de şablonun hepsini bozmuş. Yani önceki konu tasarımı sanki daha iyiydi.
Öneriniz İçin Teşşekürler Geliştirmeyi DeneyeceğimUmarım AntiCheat'inizde false-positive yoktur. İnşallah default config ile olduğu gibi kullanmıyorsunuzdur yani. (Killaura koruması olarak AntiAura kullanmalısın Dakata yetersiz kalacaktır.)
Önerileriniz İçin Teşşekürler Ama Ben Builder Kameraman Reklamci Değilim Hiçbirini Fazla Bilmiyorum Ondan DOlayi Fazla Yapicak Bişeyimiz Yok Zaten 1Builderimiz varSpawn etrafında ki blocklar hoş durmamış, güzele benziyor. Sadece spawn etrafında ki killeri değiştirin. Bu dağ olabilir mesela.
BAKARİM HAKLİSİN AMA İŞTEBende bıilder değilim, ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Hatta kendimden beklemediğim şeyler çıktı ortaya. Bi ara konuma bak. GoodMC adlı konu benim.
Koştum bile :65.62.126.104:10200
Sunucu İpimiz Budur Nitradonun Azizligi Sagolsun Daha Alt/Yazisal İP Vermedi