Tekxit 3:Ezteria [1.12.2] - artık kapalı

Hexxit veya Tekkit Oynadınız mı?

• Evet

Kullanılan: 54 67.5%
  • Hayır

Kullanılan: 16 20.0%
  • Magenji oynayacağım!

Kullanılan: 16 20.0%
  • Tekxit oynadım

Kullanılan: 8 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    80

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ufak bir tavsiyem olsun bu modpack öyle pek çaplı bir pack değil. Benim kendi yaptığım modpack ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(246 mod ve çok iyi bir bilgisayar istiyor.) çok daha çaplı bir modpack ah fakat modpack ben biraz oynadım güzel modpack en azından oynarken fazla modları bilmenize gerek yok(öyle dedimiğime bakmayın bilmeniz genede gerekiyor aşırı ileri teknik bilmenize gerek yok. :D) tekniğe fazla kaçmamışlar.[kaçamamışlar sonuçta her mod 1.11.2 çıkartmadı bknz: Avaritia,Draconic(çıkartırlar yakında)] Tek iş yapan modlardan birisi galacticraft oda astreoidlere çıkınca biter. :D Neyse başarılar dilerim bütün modlu(türk) sunucularda oynamış olan birisi olarak.(Tabi @KRHN yani Schaffer79 ile beraber çoğusunda ya yetkili olduk ya ban yedik :D)

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman o plugin outdated dır, sponge API 6.1.0 kullanmanız gerek ve API 6.X destekleyen plugin kullanmanız gerek.
ben sponge 1.7.10 kullanıyom aynı sürümde plugin indiriyom mods yerine atıyorum.Mcye giriyom authme yok skypeden yardımcı olurmusunuz acaba

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.10 için sponge yok ki? sponge'un resmi sitesinde yalnızca minecraft 1.10 ve 1.11 var, sen 1.7.10 için bir sürüm bulduysan muhtemelen onu farklı developerlar yapmıştır. ayrıca, neden cauldron kullanmıyorsun? gerçi 1.7.10 ile çok bir aşinalığım yok.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.10 için sponge yok ki? sponge'un resmi sitesinde yalnızca minecraft 1.10 ve 1.11 var, sen 1.7.10 için bir sürüm bulduysan muhtemelen onu farklı developerlar yapmıştır. ayrıca, neden cauldron kullanmıyorsun? gerçi 1.7.10 ile çok bir aşinalığım yok.
couldronda 1.7.10 da cracklı skinler gözükmüyorda

BEnBx1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
10 haziran nedir yaw biraz hizli acilsin

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

yok yok güzel tarih 10 haziran hem okullar kapanıyor hem @Kovalski nin sınavına da yakın :D sadece onun icin degil belki diğer lys ye girenler de gelir diye. hem de zaten zaman lazım testler için. şuanda ejderhalar ve itemlerini ekleyen bi mod ile uğraşıyorum, skyrim havası katıyor oyuna. güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz :) oynadıkça bitmesin daha yeni şeyler daha fazla şey :D bir de mekanism modunu ekledik teknoloji modu kendisi, özelliği baya bol.

BEnBx1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
birde 30% nedir % 2 filan yap o itemelri calir ya :) 10 cok cok 10 da acilirsa en fazla 5 6 gun gire bilcem 16 hazirana dek