AvNitro
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sponge pluginleri kabul etmiyorbu minecraft 1.11.2, cauldron eskide kaldıSponge var 1.10 ve üzeri için.
sponge pluginleri kabul etmiyorbu minecraft 1.11.2, cauldron eskide kaldıSponge var 1.10 ve üzeri için.
çünkü sponge için release olmayan pluginleri kullanmaya çalışıyorsunuzsponge pluginleri kabul etmiyor
onları kullanıyomçünkü sponge için release olmayan pluginleri kullanmaya çalışıyorsunuzsponge için yapılmış pluginleri kullanmanız gerekli.
o zaman o plugin outdated dır, sponge API 6.1.0 kullanmanız gerek ve API 6.X destekleyen plugin kullanmanız gerek.onları kullanıyom
ben sponge 1.7.10 kullanıyom aynı sürümde plugin indiriyom mods yerine atıyorum.Mcye giriyom authme yok skypeden yardımcı olurmusunuz acabao zaman o plugin outdated dır, sponge API 6.1.0 kullanmanız gerek ve API 6.X destekleyen plugin kullanmanız gerek.
couldronda 1.7.10 da cracklı skinler gözükmüyorda1.7.10 için sponge yok ki? sponge'un resmi sitesinde yalnızca minecraft 1.10 ve 1.11 var, sen 1.7.10 için bir sürüm bulduysan muhtemelen onu farklı developerlar yapmıştır. ayrıca, neden cauldron kullanmıyorsun? gerçi 1.7.10 ile çok bir aşinalığım yok.
crackli herhangi launcher da skin gözükmez zaten skin verisi mojang ın sunucusundan indirilir, bunun için hesap validation gereklidir.couldronda 1.7.10 da cracklı skinler gözükmüyorda
skinsiz de oynamazlar ki couldron skin restoreyi desteklemiyorcrackli herhangi launcher da skin gözükmez zaten skin verisi mojang ın sunucusundan indirilir, bunun için hesap validation gereklidir.
Offline modda skin görmeye çalışıyorsanız offline skins modunu yükleyinskinsiz de oynamazlar ki couldron skin restoreyi desteklemiyor
ben onlinedeOffline modda skin görmeye çalışıyorsanız offline skins modunu yükleyinama crackli launcher olduğu için yine skin gözükmeyebilir.
yok yok güzel tarih 10 haziran hem okullar kapanıyor hem @Kovalski nin sınavına da yakın10 haziran nedir yaw biraz hizli acilsin
10 haziran nedir yaw biraz hizli acilsin