Telefon Alacağım (Tavsiye)==

Alayım mı Be Ya?

• Al

Kullanılan: 5 26.3%
  • Alma

Kullanılan: 6 31.6%
  • Ben Benim Sen Sensin

Kullanılan: 6 31.6%
  • Farketmez

Kullanılan: 1 5.3%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Spam Yapmıyorum *.*

Kullanılan: 1 5.3%
  • Tamam Yeter -.-"

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Büyük olduğu iiçin zorlarsan bükülür.Note3 gibi cihazdada aynısı geçerli, ki iphone6+ da o sorun yüksek, ip6 gene ondan küçük, pek olmaz onda.
Kırmızı ekran hiç görmedim.iphone 3gs-4-4s kullandım 1 saniye bile öyle bir sorunla karsılasmadım.Camı kırılabişir demişin, note gibi büyük tel lerdede aynısı.Ozaman adam gibi kullanıp düşürmüceksin hadi onu gectim, yere kaçkere iphone düsürdüm kırılmayı gec, çatlamadı bile :) müzik indirmesi en basiti.Ben önce itunestes satın alıyodum, sonra appstoreden bir program ile ücretsiz tak tak indiriyordum.Ve soğukda hiç şarzı gitmedi çok garip o.o
Su testlerinide izle xperia z haric diğerleri ile aynıdır.

Bunları bir "bahane" olarak saydığını biliyorum.Kime sorarsan sor iphone en iyisidir.Bende arkadasa kendimce en iyisi tavsiye ettim.Şu samsung dediğiniz çöp, saçma sapan bi işletim sistemi var.İnsanın eline alası oyun oynayası gelmiyor.
Biri su ayfon fanina welcome 2012 fotosunu atabilirmi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Uzun uzun anlatmak istemiyorum, özellikleri bir yana birçok yanıyla üstün iphone.Ben note 3'ü elime aldığımda, "plastik" bi oyuncak telefon ele almıs gibi oldum.
En basit samsung yada diğerlerinin tasarım denen bir kategorisi yok sanırım, çünkü saçma sapan bi görüntüsü var.İphone diğer markalardan milyar kat öndedir :)

Alınmayın ama, bu soruyu soran biri anca hayatınca hiç apple kullanmamıs biridir o.o Önce samsung yada htc xperia alın ozaman, ve ondan sonra iphone alın.Ve farkı canlı yasayın derim.Tabi bu sadece telefon için değil, pc kategorisindede geçerli.imac en basit.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Uzun uzun anlatmak istemiyorum, özellikleri bir yana birçok yanıyla üstün iphone.Ben note 3'ü elime aldığımda, "plastik" bi oyuncak telefon ele almıs gibi oldum.
En basit samsung yada diğerlerinin tasarım denen bir kategorisi yok sanırım, çünkü saçma sapan bi görüntüsü var.İphone diğer markalardan milyar kat öndedir :)

Alınmayın ama, bu soruyu soran biri anca hayatınca hiç apple kullanmamıs biridir o.o Önce samsung yada htc xperia alın ozaman, ve ondan sonra iphone alın.Ve farkı canlı yasayın derim.Tabi bu sadece telefon için değil, pc kategorisindede geçerli.imac en basit.
Klasik ayfoncular
Metal tasarım var
iOs var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen Apple'nin telefonlarını pek beğenmiyorum. iPhone 6 2500TL civarlarında geziniyor ancak bu paranın bence %50'sini bile hak etmiyor. Telefonun kendisi 1000TL olarak düşünürsek iOS'u 1500TL'ye kakalamaya çalışıyorlar. LG G3 iyi telefondur. Öneririm. şu an bende Note 3 var. Çok iyi olmasa da idare ediyor. Çabuk ısınıyor.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vay canına bitek iphone u seven ben çıktım peh o.o yeni nesil :D Bağlı değilim fazla ama, iphone dısı telefonları kullanamıyorum nedense.Androide alısamıyorum ben.Karısık geliyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Şahsen gösteriş için bir ayfona o kadar para verceğine al G2 Veya G3 samsungum ama asla almam bi daha

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Sat diskavri al"
Şaka şaka :D

Kullanma şekline ve tarzına göre telefon seç ve pişman olma derim ben :) Kendi zevklerin her zaman bizim tavsiyelerimizden öndedir. :D
Her telefonun bir kötü yanı vardır elbet mükemmel istense yapılır ama bu telefon sektörünün yavaşlamasına sebep olur.
Sana yardımcı olmadıysam da şunu dedim say:
Güzel telefonlardan biri.
Benim zevkime uyan bir telefon :D
Teşekkür ederim
Nakio 3131 al en iyisi :p
Ne yazacağımı bulamadım :p
Cidden samsung ve ayfon alma lg dene bence g3ün özellikleri çok güzel işlemci ekran performans al bence
Evet özellikleri benimde çok hoşuma gidiyor.

İphoneyi almayı düşünmüyorum hiç hoşuma giden bir telefon değil, Samsung desen kullanmış bir insanım bana hiç yaramadı gibi bir şey oldu gibi bir şey yani.
Yorum için Teşekkürler
O telefonda hoşuma gitti ama Onu almayı hiç düşünmedim :D
Güzel bir seçim ama telefonun arkasında bulunan tuşlara kolay kolay alışamazsın. Bunun dışında evet, çok beğendiğim bir telefon.
Ki LG firması, ürettii telefonlarda kendi yapımı olan TrueHD isimli bir ekran kullanıyor. Bu ekran sayesinde en güzel görüntü veren telefonlar kuşkusuz LG'nin dir.
Sonuç olarak, güzel telefon. Eğer tuşların arkada olmasını dert etmeyeceksen en iyi seçim.
Yok zaten arkada olmasını sorun etseydim başka bir telefon almayı planlıyordum

Teşekkür ederim
Turkcell T50
Samsung Galaxy S3Mini
Samsung Galaxy S4

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onlar boş işler bana göre :S
İnsanların telefona ciddi paralar vermesine anlam veremiyorum , sana da tavsiyem uygun fiyatlı bi telefon alman. Eğer çok oyun oynamam , şarjım uzun süre gitsin diyorsan ( ve kameraya da katlanabilirsen ) Nokia Lumia 1320'yi önerebilirim. Şahsen kullandığım için önerdiğim telefondur diğer telefonlarla ilgili kişisel deneyimim olmadı.

1320'nin dayanıklılık özelikleri beni benden aldı açıkcası , gerek sağlam olan bataryası gerek de bir buçuk metreden düştükten sonra tek bi' çizik almayan ekranı olsun harika bi' telefon. Ne kadar Google sever bi insan da olsam telefon hakkında kötü şeyler söylemem zor , ayrıca güncelleme desteği birince elden sağlanıyor ve yakında gelecek olan Windows 10 ile ciddi anlamda yenilik sağlanacak. Daha anlatabileceğim çok şey var , isterseniz ö.m ile ulaşabilirsiniz bana , bunun dışında Android ekosistemine ilgim var. Özellikle bi' dönem uygulama geliştirmeyle uğraşmıştım. Tavsiyeler verebilirim fakat ne kadar sağlıklı olur bilemem. Şimdiden hayırlı olsun.

İyi Forumlar.
Detaylı yorumun için teşekkür ederim.
O telefonda benim hoşuma gidiyor ama Lg g3 ün yanındayım şu anlık :D
Benim için Tek whatsapp ı ve 1 2 strateji oyunum var onları kaldırsın ve Kamerası , ekranı büyük hoş olsn yeter :D
Bendede var aveadan aldım 1 ay önce
Oyunlarda kasmaz,düşerse kolay kolay yamulmaz,arka tuşu çok güzel vb.
Tek sorunu ısınması ve destekelrinin ilgisiz olması
Ayın 9 unda lolipop gelcek dediler hala gelmedi ve hiçbir şekilde cevap alamıyoruz :(
Ama tavsiye edermiyim ederim :D
Destekle ilgili bir sıkıntım olmaz benim.
Kendi başıma çözerim ben sorunlarımı :D
Yorum için Teşekkürler :D
Paran bolsa Xperia
Ama param az ama iyi bir telefon alayım diyorsan LG G3 gelmiş geçmiş en iyi telefonlardır.
1-Asla Iphone ve Samsung'a bakma
2-HTC'de güzel
3-Gerçekten fakirsen Discovery al.
Para sıkıntı değil
1-Düşünmüyorum zaten.
2-HTC yi detaylı bilmediğim için hiç onu alasım yok yani
3-Para sıkıntı değil vol.2
Teşekkür ederim
Samsung veya Iphone düşünmüyorum
Teşekkür ederim
En iyisi eski telefonlar, kırılma ihtimalleri yok.İnternete bağlanabilen bir tanesini bulursan kaçırma*
Nokia 3310 u adam dövmek için kullanıyorlar be :D
Nekadar samsunga laf atılırsa atılsın. Samsungdaki touchwize bitiğim. Heleki teee anasının nikahında 2012 üretim note2 hala beni götürüyor sene olmuş 2015 . 2012 yılında çıkan bu manyak aleti almak için sıralarda beklediydim. Wow oda neyin nesi ilk defa telefonlarda 4 çekirdek işlemciyi ve 2gb ramı duymuştum 1.6 ghz 4 çekirdek 2gb ram 8mp hala hiçbir oyunda donmadığı gibi şarjıda geç bitio hertürlü beni enaz 2 yıl daha götürür diyebiliyorum. yani 5 yıl boyunca markette çıkacak tüm oyunları çalıştıracak diyebilirim. :) Üstelik samsung note2 ye lolipopun geleceğini bildirdi . 3 yıllık alete sen güncelleme hala veriyorsan kalitesin demektir.

Yani tablet içinde geçerli ne desemki bi şuna bakıyoruuuum

,
birde taçvizime bakıyom :S

Özetle git parana kıy note 4 al. 5 Yıl garanti tüm oyunlar cepte
Samsungu aslında pek sevmiyor değilim ama neden almıyorum ;
Bir kere samsung kullanmıştım cebimden düştü pat ekranı gitti doknumatiği gitti. Değiştirmek zorunda kaldım ekranın oyüzden sağlam bulmuyorum kendisini.
Teşekkürler yorumun için :D
vovovov.Apple varken ne seçimi.Sen en iyisi iphone 6 64 gb al rahatına bak.Bende s3 mini var ama, yazın onu almayı planlıyorum.Anlamıyorum sizi, apple varken ne samsungu ne xperiası saçma sapan android telefonlar kullanıyonuz bendede dediğim gibi s3 mini var "ilk defa" samsung denedim ve pişman oldum.s3 mini kötü olabilir s5 denilen son cihazınıda denedim, berbat.iphone hem stabil hem sade hemde görüntüsü güzel.
Apple hiç hoşuma gitmiyor.
Ipadim vardı ve hiç bana yaramadı. Onu Alacağıma Samsung alırım daha gibi bir şey. Çünkü hiç yaramıyor bana.
Ama yinede teşekkürler ^^
"Sat diskavri al."
Şaka dimi bu -.-"
Şahsen Apple'nin telefonlarını pek beğenmiyorum. iPhone 6 2500TL civarlarında geziniyor ancak bu paranın bence %50'sini bile hak etmiyor. Telefonun kendisi 1000TL olarak düşünürsek iOS'u 1500TL'ye kakalamaya çalışıyorlar. LG G3 iyi telefondur. Öneririm. şu an bende Note 3 var. Çok iyi olmasa da idare ediyor. Çabuk ısınıyor.
Teşekkür ederim yorumun için
Note 3 ü bende kullandım biraz zorlanıyorum kendisinde :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Benim zevkime uyan bir telefon :D
Teşekkür ederim

Ne yazacağımı bulamadım :p

Evet özellikleri benimde çok hoşuma gidiyor.

İphoneyi almayı düşünmüyorum hiç hoşuma giden bir telefon değil, Samsung desen kullanmış bir insanım bana hiç yaramadı gibi bir şey oldu gibi bir şey yani.
Yorum için Teşekkürler

O telefonda hoşuma gitti ama Onu almayı hiç düşünmedim :D

Yok zaten arkada olmasını sorun etseydim başka bir telefon almayı planlıyordum

Teşekkür ederim

Onlar boş işler bana göre :S

Detaylı yorumun için teşekkür ederim.
O telefonda benim hoşuma gidiyor ama Lg g3 ün yanındayım şu anlık :D
Benim için Tek whatsapp ı ve 1 2 strateji oyunum var onları kaldırsın ve Kamerası , ekranı büyük hoş olsn yeter :D

Destekle ilgili bir sıkıntım olmaz benim.
Kendi başıma çözerim ben sorunlarımı :D
Yorum için Teşekkürler :D

Para sıkıntı değil
1-Düşünmüyorum zaten.
2-HTC yi detaylı bilmediğim için hiç onu alasım yok yani
3-Para sıkıntı değil vol.2
Teşekkür ederim

Samsung veya Iphone düşünmüyorum
Teşekkür ederim

Nokia 3310 u adam dövmek için kullanıyorlar be :D

Samsungu aslında pek sevmiyor değilim ama neden almıyorum ;
Bir kere samsung kullanmıştım cebimden düştü pat ekranı gitti doknumatiği gitti. Değiştirmek zorunda kaldım ekranın oyüzden sağlam bulmuyorum kendisini.
Teşekkürler yorumun için :D

Apple hiç hoşuma gitmiyor.
Ipadim vardı ve hiç bana yaramadı. Onu Alacağıma Samsung alırım daha gibi bir şey. Çünkü hiç yaramıyor bana.
Ama yinede teşekkürler ^^

Şaka dimi bu -.-"

Teşekkür ederim yorumun için
Note 3 ü bende kullandım biraz zorlanıyorum kendisinde :D
Eğer kullanacağın uygulamalar bu kadar azsa, fazla para vererek LG G3 almak yerine G2'ye yönelebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hayır ya kalabalık yapmamak için dedim öyle :D
1 2 dediysem sanma sadece 5 tane 6 tane uygulamam var :D
Ya isterse 30 olsun, günümüzde LG G2'yi kolay kolay yoracak bir uygulama görülmemiştir herhalde. Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çipsetli Quad-core 2.26 GHz Krait 400 ve Adreno 330 ile birlikte iyi iş çıkaracağı aşikar. 2GB RAM da hiç sorun çıkarmaz.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence iphone hariç hangisini alırsan al iphone bikere çok dandik biliyormusun ne stabil ne tasarımı güzel nede appstore u güzel.Hem müzikte indiremiyon.Bide inanırmısın soğuğa koyunca üsüyo şarzı gidiyo.Sakın iphone alma ne alırsan al!(ayak uydurma cabaları)