Telefon önerin

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkese
Yakında telefon almayı düşünüyorum eskiden samsung s 3kullanıyordum ama telefon dayanmadı galiba
Mobıgenieden mc indirdim diye neyse asıl konu telefon almayı düşünüyorum kamerası iyi olan ve oyuna dayana bilen
Bşr telefona ihtiyacım var subway veya talking tom gibi değil clash of clans asphalt 8 mc ve Go Launcher uygulaması gibi şeylere dayana bilecek bir telefon lazım
İphone dışında
Not : aspahlt 8 i sıkça oynamam
Önerilerinizi
Bekliyorum
Şimdiden teşekkürler
not : son yorumu yapana 100 tl vericem :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Samsung S4 Al..

not:benim annemin telefonu dokunmatik değil ama annemin telefonunda asphalt 4 var :D

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bimiyorum s 4 dayanırmı sence ve android sürümü güncellenmeye devam ediyormu ?
S 3 androıd surumu güncellenmıyordu da

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
s5 daha uygun bence.
Ama sana uygun değilse Şu LG mi ne o telefonlardan veya samsungun diğer markalarından birini alablirsin.
___
İphoneyi dışlaman hakkında sana katılıyorum. İphone 4 üm var. Ve çok kötü bir olayı var. Her hafta her ay (kısacası sık sık) güncelleme geliyor. İOS 6.3 , İOS 7.0 gibi. Bunlar uygulama indirmemizi kısıtlıyor.Bunları en son iphone kaçsa onu alalım diye yapıyorlar. Bi arkadaşımın ipad 1 i var. En son İOS 5.1 yapabildi. Neredeyse bütün oyunlar bütün uygulamalar hep 5.5 6.2 gibi. Yapımcılar diyoki ''hadi sen bunları indiremiyorsun baska iphone al bize para kazandır.'' tek düşündükleri bu. Amaçları bu bence.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
s5 daha uygun bence.
Ama sana uygun değilse Şu LG mi ne o telefonlardan veya samsungun diğer markalarından birini alablirsin.
___
İphoneyi dışlaman hakkında sana katılıyorum. İphone 4 üm var. Ve çok kötü bir olayı var. Her hafta her ay (kısacası sık sık) güncelleme geliyor. İOS 6.3 , İOS 7.0 gibi. Bunlar uygulama indirmemizi kısıtlıyor.Bunları en son iphone kaçsa onu alalım diye yapıyorlar. Bi arkadaşımın ipad 1 i var. En son İOS 5.1 yapabildi. Neredeyse bütün oyunlar bütün uygulamalar hep 5.5 6.2 gibi. Yapımcılar diyoki ''hadi sen bunları indiremiyorsun baska iphone al bize para kazandır.'' tek düşündükleri bu. Amaçları bu bence.
Apple'ın en kötü yanı kısıtlayıcı bir platform olması.
Yazılım olarak her ne kadar stabil olsa da.
Hem bu stabileteyi kaybetti hemde Android'in gerisinden geliyor.
Zaten akıllı telefonlar hikaye.
2 Ay sonra o heves ettiğiniz saçma oyunları oynamayacak hatta Sadece WA,Chrome,Viber,Rehber 4'lü süne başvuracaksınız. :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
s5 daha uygun bence.
___
Haklısın Iphone değil Imoney olmalıydı :/

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bütçeni söylememişsin bu aralar favorim lg g3 kesinlikle öneririm