Telefon önerin

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
[DOUBLEPOST=1413214211,1413214000][/DOUBLEPOST]
Ekran Büyük Gelir Dersen;

K

Klood07

Ziyaretçi
Bence HTC One M8 biraz pahalı da olsa şu an piyasadaki en iyi telefon. Eğer daha ucuz bir alternatif istiyosan Turkcell T50'ye göz atmalısın.

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence HTC One M8 biraz pahalı da olsa şu an piyasadaki en iyi telefon. Eğer daha ucuz bir alternatif istiyosan Turkcell T50'ye göz atmalısın.
hiçbir zaman operatör telefonu önermedim onun yerine asus daha iyidir bir de benim önerdiğim telefona bak :) -unununium

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi arada kaldım hangi telefon daha iyi
Bütçe : telefonu babama aldırıcam bütçeyi bilmiyorum ama çok kısıtlı değil

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şimdi eline bi telefon kartı al sonra 15 saat o karta bakarak düşün sonra steve jobsu düşün sonra sana ilham gelsin plastik eritip sonra plastiğe şekil verip telefon şekli tasarla sonra o karta işlemcileri ekle hafıza kartı tasarla sonra hafıza kartını anakarta girecek şekilde bir bölme yap oraya sok hafıza kartını sonra plastik eritip bir kap yap o bi köşede durrsun sonra tasarladığın telefon şeklinin içine tıkıştır bütün yaptığın şeyleri sonra bantla ön tarafa git bi kırtasiyeden anahtar al bagla güccücük kablolarla anakarta sonra git android işletim sistemini nasi yapiyosan yüklettir veya kendin yükle sonrada bas anahtara ve şıp diye acılsın ve sen so so happy happy ol ^_^

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Bu diskavri yazdoğı kadar iyi bir telefonmu ve oyuna dayanırmı bozulmaz çabuk ve android işletim sistemi güncelleiyormu hala ?
Dıscovery elite mi yoksa bumu iyi ?
Bütün telefonlarında 4.4.2 KitKat var Kendim Discovery1 kullanıyorum gayet memnunum Elite daha iyi tabii ki kullanan yakınlarım da var ama Discovery2 de kötü değil.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0