I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Ekran Büyük Gelir Dersen;
git buradan -unununiumNokia 3310 Tavsiye Ederim
hiçbir zaman operatör telefonu önermedim onun yerine asus daha iyidir bir de benim önerdiğim telefona bakBence HTC One M8 biraz pahalı da olsa şu an piyasadaki en iyi telefon. Eğer daha ucuz bir alternatif istiyosan Turkcell T50'ye göz atmalısın.
:FSA:GSAD Ne alaka len manyak telefon öneriyorum dediğin şeylere bak.git buradan -unununium
Edit: önerim asus zenphone 5
Edit 2: her işe de burnunu sokan mamut olmayı bırak artık![]()
pixellerden oluşuyor demiSamsung S4 Al..
not:benim annemin telefonu dokunmatik değil ama annemin telefonunda asphalt 4 var![]()
Bu diskavri yazdoğı kadar iyi bir telefonmu ve oyuna dayanırmı bozulmaz çabuk ve android işletim sistemi güncelleiyormu hala ?[DOUBLEPOST=1413214211,1413214000][/DOUBLEPOST]![]()
Ekran Büyük Gelir Dersen;
![]()
Bütün telefonlarında 4.4.2 KitKat var Kendim Discovery1 kullanıyorum gayet memnunum Elite daha iyi tabii ki kullanan yakınlarım da var ama Discovery2 de kötü değil.Bu diskavri yazdoğı kadar iyi bir telefonmu ve oyuna dayanırmı bozulmaz çabuk ve android işletim sistemi güncelleiyormu hala ?
Dıscovery elite mi yoksa bumu iyi ?
Bu telefona bir bak istersen benim param olsaydı gözüm kapalı alırdım.Bu diskavri yazdoğı kadar iyi bir telefonmu ve oyuna dayanırmı bozulmaz çabuk ve android işletim sistemi güncelleiyormu hala ?
Dıscovery elite mi yoksa bumu iyi ?
Sony Xperia Z1 Compact favorim![]()
Sony x peria z1 iyi telefona benziyor ama okuyup anladığım kadarıyla asphalt 8 ve go launcher uygulamasına dayanıklılığı az galiba ?Bu telefona bir bak istersen benim param olsaydı gözüm kapalı alırdım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.