Vizroy
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ne hortlatması ad:ASfKonuyu hortlatmayın
Ne hortlatması ad:ASfKonuyu hortlatmayın
"Konuya osurmayın!"![]()
Espiri amaçlı yazmadım zaten ben onu.Bunun da tartışmasını yaparsak yok artık...Komik değil
Ama gülmüşsün.Espiri amaçlı yazmadım zaten ben onu.Bunun da tartışmasını yaparsak yok artık...
Genelde kurduğum cümlenin bir şeyle alakası olmadığında gülücük işareti koyarım sonuna.Ama gülmüşsün.![]()
yoo aslında çift hat okadar kalitesiz deil ben samsung galaxy core kullanıyorum aşırı memnunumAncak ben zaten dedim 700 lirayı pek geçmesin diye siz bana s5 diyorsunuz[DOUBLEPOST=1388941790,1388941758][/DOUBLEPOST]Çift hatlı desem kalitesizler
yoo aslında çift hat okadar kalitesiz deil ben samsung galaxy core kullanıyorum aşırı memnunum
(4.3 inc ekran android 4.2.0 (galibahatırlıyamadım yav) 5mp kamera 900-950 mb ram 5gb hafıza) (bana yetiyor ama seni bilmem) (haa fiyatıda 600-650 civarı olması lazım.)
s7 derken? (evet duos)Samsun galaxy core duos s7 mi ?
s7 derken? (evet duos)
hmm tamam (bide .ift hatlları nedir acaba söyleyebilirmisin) (merak ettim yavBoşver onu.Babam .ift hatlıların güvenilir olmadığını söyledi.Diğer telefonlardan daha önce bozuluyormuş
Çift hatılı yhahmm tamam (bide .ift hatlları nedir acaba söyleyebilirmisin) (merak ettim yav) (telefon konusunda bilgim 0 )
Iphone 5s 64 gb al geç başka telefon arama derim. Ben almayı düşünüyorum şahsen.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu işte paraya bakma derim sermayeni katlamaya bak. Alacaksan sağlam telefon alacaksın. Ayrıca 64 gb 5s 2.700 lira.Çift hatılı yha![]()
Yaolum 700 tlyi geçmesin diyorum adam bana 2 milyarlık telefon öneriyor
![]()