SirProNauth
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Hala 
Olum 13 yaşındayım ne sermayesi lan
Öğrenci adamız paramı var
Öğrenci adamız paramı var
O zaman Casper'i al git derim generalmiymiş neymiş salla o telefonun kasasının kötü olduğu söyleniyor internette.Hala
Öğrenci adamız paramı var![]()
O zaman Casper'i al git derim generalmiymiş neymiş salla o telefonun kasasının kötü olduğu söyleniyor internette.
Çok. KüçükIphone 5s 64 gb al geç başka telefon arama derim. Ben almayı düşünüyorum şahsen.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekrani 5 e göre daha büyütüldü. Ama hoş telefon gerçekten en azından kasma sorunu yok. Tasarımı da fena değil. Özellikle gold rengi hoşuma gidiyor.Çok. Küçük
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S3 her oyunu kaldirmiyor mesela asfalt 8 indirirsen sayfalarda bile kasiyor. Tabi bu android 4.3 guncellemesinden sonra duzelmis olabilir.Çüş 2 milyar[DOUBLEPOST=1388931837,1388931807][/DOUBLEPOST]
Olabilir.O çıkınca s3 ucuzlar ve...
Derdin kasmaysa git note 3 al 35 gb torrent indir ne diyim sana.Ekrani 5 e göre daha büyütüldü. Ama hoş telefon gerçekten en azından kasma sorunu yok. Tasarımı da fena değil. Özellikle gold rengi hoşuma gidiyor.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
3210 daha iyi bence 3210 alsın3310
Samsung Galaxy Note II cihazımdan gönderildi.Yazim hatası olduysa affola.
Aynen s3 de kaldık ama hiç olmazsa 4.3 güncellemesi geldi. Daha bugün sony xperia z ultrayı gördüm o kadar büyüktü ki görsen tablet sanarsın galaxy megadan falanda büyüktü.Derdin kasmaysa git note 3 al 35 gb torrent indir ne diyim sana.
Benim gibi fazla anime izliyorsan note 3 şart tabi biz s3 te kaldık.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
bana ekran booyutundan değil işlemciden bahsetAynen s3 de kaldık ama hiç olmazsa 4.3 güncellemesi geldi. Daha bugün sony xperia z ultrayı gördüm o kadar büyüktü ki görsen tablet sanarsın galaxy megadan falanda büyüktü.
O fiyat ve büyüklükteki telefonun işlemcisinin nasıl olduğunu düşünüyorsun ?bana ekran booyutundan değil işlemciden bahset![]()