TEOG 2.

Dhapnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Birinci TEOG 13 yanlış, bir gram çalışmadan. Bugün 8 yanlışım çıktı. Türkçe 2, Matematik 6, Din 0. Matematik beklemediğim kadar zordu ayrıca sürem yetmedi son 10 dakikada 12 soru yaptım 6'sını sallayarak. Yarın ki derslerden korkmuyorum gayet basit ve hepsi yorum içerikli. Ama bugün çok çıktı bu yüzden hedefimden saptım. Matematiği verirken gözlerim doldu çünkü şahsen benim kapasitem bu değildi. Sağlık olsun SBL (Sosyal Bilimler Lisesi) düşünüyorum ve gayet iyi şu an için. 5 sene okuyacağım 1 sene İngilizce hazırlığı olmak üzere. Ayrıca bu yüzden üniversitede hazırlık görme oranım düşecek. Ve ileride istediğim meslekle birebir bir okul. İnşallah alnımızın akıyla kurtuluruz artık şu illetten.

Dhapnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama Matematik kolaydı bir kaç soru dışında (çok kolay değil).Türkçe çelici tam.Din zor bence.
Türkçe 2, Matematik 1, Din Kültürü 2 yanlış.
Hoppa! Senin sayısalın iyidir muhtemelen, Türkçe'ye ve Din Kültürü'ne çelici veya zor diyorsan sözelin pek iyi değil. Matematiği 10 TEOG öğrencisine sorsan 7-8'i zor der bana kalırsa..

TugraDG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gülmekten Kendimi camdan attım.

Hastane`den General Mobile aracımdan gönderildi.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu seneninkiler baya bir kolaymış gördüğüme göre facede bir matematik sorusunu gördüm çok kolaydı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben hiçbir yere giremiyeceğim :( bir anadoluya girsem rahatlicam

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anadoluya gitmek kolay her lise anadolu oluyor düz lise kalmadı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Matematik kolaydı fakat müfredat dışı sorular vardı. Örn: En az 1 yüzü boyalı küpleri çıkarırsa kaç küp kalır sorusu bu bir hacim sorusuydu ve hacim müfredatta yoktu. İkinci günü zaten aşırı kolay sormuşlar fakat inkilapta sosyal-kültürel sorusu kesinlikle hatalı.