FFHD
orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
- En iyi cevaplar
- 21
Haklısın. Öğrenciler dediğin gibi istiyor. Ama bakan yok.Gerçekten okul daha değişik bir yer olsaydı, insanların hayalleri ve karakterlerine göre eğitim verilse eğitimi verildiği konunun en ince ayrıntısı bile verilse herkes başarılı olabilirdi. Bu da sadece ülkemizi değil tüm dünyayı %100 hızla geliştirirdi.
İçinde kalmasın, kur cümle.Cümle kuramıyorum, kurmaya başlarsam üç cilt sürer.
Ama tek diyebileceğim şey hakkım haram olsun. SBS zor dediler dershanelere yazıldık tabiri caizse köpek gibi çalıştık karşımıza TEOG denen rezalet üstü sınav bile diyemediğim öğrenci değerlendirme testi çıktı. YGS'ye gireriz 2 yıla o da kalkar. O kadar çok özeniyorum ki OKS-SBS ile büyüyen nesile. O kadar özeniyorum ki ÖSS derdine yanan abilerime, ablalarıma. O kadar özeniyorum ki elinde 800 sayfa matematik kitabı olan, üniversite hayatımızı kolaylaştıracak daha ayrıntılı daha derin müfredata sahip olan kazanımlarla bu imtihanı geçmiş büyüklerime.
Okul zorunlu olmamalı. Olay üniversite sınavı ile zorunlu kalsın, ben kendi çocuğumu 12 sene daha iyi eğitir, sizin kölesi yapmaya çalıştığınız YGS-LYS sisteminden geçiririm.
Bak cümle kurmayacaktım, dayanamadım.