Teog'u hackladım :(

Hangisi daha hızlıdır

• Tilki

Kullanılan: 8 47.1%
  • Bamya

Kullanılan: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tabii ki de ben hatırlatırım. Ama bu tekniği bilmeyen kaldı mı? Ayrıca Kim gidip bildiği konuları bile sadece A-B-C-D diye rastgele işaretler ki :p
Ben çalışmadan, sadece 4 gün birkaç kez konu anlatımına bakarak 8 yanlış çıkarttım. Tabi bir de matematikten attığım 14 sorunun 10 tanesi tutunca, diğer yaptıklarım da doğru çıkınca bayağı bir etkisi oldu. *O gün bütün şansını harcadı ve 3. sınavlardan düşük aldı*

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de teog a gircem, iyi bi taktik var diye girdim. İlki zaten 500 üstünden 447. Ben bu puanıla ne yapacağım diye düşünüyorum. 370 pek bir işe yaramaz bence. Ha normalde 300 alıyosan o ayrı.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
300-370 arası pek bir fark yok zaten. Yani tamamen boş sallasan bile farketmez
Hedefimde Güzel sanatlar olduğu için Fazla Ağırlık vermiyorum Teog'a . Okul ortalamam %30 etkiliyor Güzel sanatlara girerken. 370 ten memnunum yani. Ha olurda Güzel Sanatlara Giremez isem Düşük bir lise yerine Normal bir liseye gidiceğm.[HATAY NARLICA ANADOLU LİSESİ]. Güzel Sanatlar Sınavı Haziran'ın Sonlarıa doğru. Yaklaşık 8-9 aydır ders alıyorum. şu an son hazırlıklar benim için. sınavdan sonra muhtemelen sonuçları paylaşmak için konu açarım. Hayırlısı :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hedefimde Güzel sanatlar olduğu için Fazla Ağırlık vermiyorum Teog'a . Okul ortalamam %30 etkiliyor Güzel sanatlara girerken. 370 ten memnunum yani. Ha olurda Güzel Sanatlara Giremez isem Düşük bir lise yerine Normal bir liseye gidiceğm.[HATAY NARLICA ANADOLU LİSESİ]. Güzel Sanatlar Sınavı Haziran'ın Sonlarıa doğru. Yaklaşık 8-9 aydır ders alıyorum. şu an son hazırlıklar benim için. sınavdan sonra muhtemelen sonuçları paylaşmak için konu açarım. Hayırlısı :)
Yine de ayıp yani çalış biraz o kadar sene okudun .s