BatuhanSteveÖzbatir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sana gönderi yapmak içinGüzel de oylama neden :|
Sana gönderi yapmak içinGüzel de oylama neden :|
Sana gönderi yapmak için
Biri benimAlatıcısınız
Acaba oy veren kim
Biri benim
Hedefimde Güzel sanatlar olduğu için Fazla Ağırlık vermiyorum Teog'a . Okul ortalamam %30 etkiliyor Güzel sanatlara girerken. 370 ten memnunum yani. Ha olurda Güzel Sanatlara Giremez isem Düşük bir lise yerine Normal bir liseye gidiceğm.[HATAY NARLICA ANADOLU LİSESİ]. Güzel Sanatlar Sınavı Haziran'ın Sonlarıa doğru. Yaklaşık 8-9 aydır ders alıyorum. şu an son hazırlıklar benim için. sınavdan sonra muhtemelen sonuçları paylaşmak için konu açarım. Hayırlısı300-370 arası pek bir fark yok zaten. Yani tamamen boş sallasan bile farketmez
Yine de ayıp yani çalış biraz o kadar sene okudun .sHedefimde Güzel sanatlar olduğu için Fazla Ağırlık vermiyorum Teog'a . Okul ortalamam %30 etkiliyor Güzel sanatlara girerken. 370 ten memnunum yani. Ha olurda Güzel Sanatlara Giremez isem Düşük bir lise yerine Normal bir liseye gidiceğm.[HATAY NARLICA ANADOLU LİSESİ]. Güzel Sanatlar Sınavı Haziran'ın Sonlarıa doğru. Yaklaşık 8-9 aydır ders alıyorum. şu an son hazırlıklar benim için. sınavdan sonra muhtemelen sonuçları paylaşmak için konu açarım. Hayırlısı![]()