|>|THE ARROW|<| Adlı Harita Yapım Aşamasında Çok Yakında Sizlerle..

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Harita Beceri Ve Zeka İstiyor Yarı Bulmaca Yarı Beceriden Oluşuyor Harita Yani
Bulmacaları Çözdükten Sonra Ok İle Butonlara Ok Atıp Bir Sonraki Göreve Geçiyorsunuz
Fakat Sorun Şu ki 3.Görevide Yaptıktan Sonra Aklıma Fikir Gelmedi Bende Forumdaki Arkadaşlar Bana Yardım Eder Dedim
Şimdi Sizlere Haritadan Birkaç Fotoğraf Paylaşıcağım Ne Yapabileceğim Konusunda Yorum Yaparsanız Sevinirim

Şimdiden Çok Teşekkürler Hepinize ^^

RESİMLER:

Burdaki Amaç Ortadaki Düğmeyi Vurmak Diğer Düğmeleri Vurunca Ölüyorsunuz

Ve Buda Başlangıç Yeri

Yardım Etsenizde Etmesenizde Çok Teşekkürler ^^

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şeklini şemalini beğendim ama üstteki insanatın da dediği gibi komut bloklarıyla daha hoş olabilir...miş...di ? bilemedim, anladın sen.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yandaki dügmeye basınca ölürsün. Dügme bir bloğun 4/1 lik alanını kaplar sadece. 4/3 şansla yanlıs atsa da hayatta kalacaktır. Bu sebeple, komut bloğu ile yapsan daha iyi olabilir. İyi şanslar şimdiden.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Daha Fazla Ne Olabilir Siz Söylerseniz Bende Yaparım Aklıma Başka bir şey Gelmiyor ^^
Söylüyorum yaparsın o zmn;
-Arrow'a efekt
-Çeşitli particllar
-Kullanıcı dostu arayüzler (ör. Tellraw , Title)
-Güzel buildli mapler
-1.9'da gelen efektleri , yeni okları vb. kullanarak daha güncel ve daha eğlenceli bir harita hazırla..

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Arrow'a efekt
-Çeşitli particllar
-Güzel buildli mapler
-1.9'da gelen efektleri , yeni okları vb. kullanarak daha güncel ve daha eğlenceli bir harita hazırla..
Mapı 1.7.10 Da Yapmaya Başladım 1.9'a Geçerken Sorun Yaşanmazmı?[DOUBLEPOST=1439983821,1439983777][/DOUBLEPOST]
Yandaki dügmeye basınca ölürsün. Dügme bir bloğun 4/1 lik alanını kaplar sadece. 4/3 şansla yanlıs atsa da hayatta kalacaktır. Bu sebeple, komut bloğu ile yapsan daha iyi olabilir. İyi şanslar şimdiden.
Düğmelerin Hepsini Tek Tek Denedim Düzgün Çalışıyorlar Ama Komut Bloğuyla Yapabilirsem Yapmayı Denerim Teşekkürler.

BeyzanurAy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle yaşamaz , tabelalar dışında..
Senin Dediğin Komutları Fln Bilmiyorum Senin Komut Bloğuyla İlgili Bilgin İyiyse Beni Skypeden Eklermisin Yardım İçin ?
Skypeni Özelden Yada Yorumdan Yazarsan Eklerim Teşekkürler,Tellraw Kullanıyorum Zaten

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Dediğin Komutları Fln Bilmiyorum Senin Komut Bloğuyla İlgili Bilgin İyiyse Beni Skypeden Eklermisin Yardım İçin ?
Skypeni Özelden Yada Yorumdan Yazarsan Eklerim Teşekkürler,Tellraw Kullanıyorum Zaten
Foruma yeni geldin sanırsam , beni tanımadığına göre B).

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Arrow'a efekt
-Çeşitli particllar
-Güzel buildli mapler
arriwa efik verince sirvir çöker.