The Elder Scrolls V: Skyrim | Karışık Cosplay'ler | Sohbet ve Yardım Konusu

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu indiriyorum bakalım nasıl bir şey :D
Direk ana görevleri yapma ben ilk oynayışımda öyle bir saçmalık yaptım oyundan hiç zevk alamadım ve adam akıllı item ve para olmadı için sürekli ölüp durdum sen ilk önce etraftakilerle konuş onların görevlerini klanların görevlerini yap arada bir ana görevlere devam et (ilk başlarda seda kazanana kadar ana görev yap) oyunun tadı böyle çıkar :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir save olayı yok mu hilesini bulsaydım oyunu bitiremezdim diğer oyunlardan autosave ye alışmışım bunda autosave olmayınca ölünce bölüm başına geri dönüyordum save almayı unuttuğum için sonra save hilesini öğrendim dakika başı save atıyordum görevlerde :D
Yalnız konu amacını aştı :D

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir save olayı yok mu hilesini bulsaydım oyunu bitiremezdim diğer oyunlardan autosave ye alışmışım bunda autosave olmayınca ölünce bölüm başına geri dönüyordum save almayı unuttuğum için sonra save hilesini öğrendim dakika başı save atıyordum görevlerde :D
Yalnız konu amacını aştı :D
Pislik Hileci ^_^

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
150 saate yakın oynadım Skyrim'i ve kendisi en sevdiğim oyundur. ^^
High Hrotgar'a çıkarken şu yemek götürenin görevini alın. 750 altın veriyordu.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
150 saate yakın oynadım Skyrim'i ve kendisi en sevdiğim oyundur. ^^
High Hrotgar'a çıkarken şu yemek götürenin görevini alın. 750 altın veriyordu.
Ben gizli bir kutu varmış oradan alıyorum parayı (ana görevler bittikten sonra tabi)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dawnstar'da bir tane var içinden süper eşyalar çıkıyor ama 48 saat ara ile alabiliyorsun